ODBAČENI DANIJELINI DOKAZI PROTIV LEČIĆA? Obrt u slučaju koji je potresao region!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.04.2021

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali su novi detalji iz slučaja glumice Danijele Štajnfeld i glumca Branislava Lečića koji totalno menjaju tok istrage.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, printscreen
Obrt u istrazi

Naime, Danijela Štajnfeld će se naći pred sudskim veštacima na zahtev Višeg javnog tužilaštva, a razlog je navodno to što dokumentacija koju je predala sa američkog instituta "Kolumbija", kako mediji tvrde, nije validna u našem pravosuđu.

Advokat Vićentije Darijević smatra da Danijelina dokumentacija nije validna i da ne može da, kako kaže, svako donese šta hoće i da "navede da je to dokaz".

 -Mora da se proveri da li su ljudi koji su izdali tu dokumentaciju kvalifikovani i dali imaju status sudskih veštaka, u šta sumnjam. Vrlo je verovatno da će se Danijelino veštačenje pred timom psihologa i psihijatara obaviti u Srbiji i to pre podizanja optužnice protiv Branislava Lečića - izjavio je on za Informer.

Takođe, psihijatrijskom ispitivanju će biti podvrgnut i, kako se tvrdi, srpski glumac Branislav Lečić koga je glumica optužila.

-Tražiće se da Lečić razgovara sa veštacima sudske medicine kako bi se utvrdilo da li je sklon manipulaciji i nasilju - kaže izvor za pomenuti mediji.

Inače u toku je predistražni postupak, a Branislav Lečić i dalje nema status osumnjičenog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Van Halen

15.04.2021 08:33

Lecica ne podnosim kao lika, ali sta je ova radila???Otrcala u Ameriku i 7 godina skupljala tamo dokaze protiv njega! Ajde ne zasmejavajte me! Ako te je silovao trebala si da ga odmah prijavis. Ne bi se reklo da si stidljiva, jer si pristala da sa njim odes u kucu van Beograda!???????????????????

Mirko Nemirko

16.04.2021 13:27

Колико видим, биће по оној народној: "Ког ј....е том и остаде," Бар је код нас тако.