NEKA MI BOG OPROSTI: Gaga Nikolić nije trebalo da glumi, a Manda je slučajno dobio ključnu ulogu

Autor: Republika.rs

Zabava

14.04.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj najpopularnije domaće serije, otkrio je dugo čuvane tajne.

RepublikaFoto: Tanjug
Radop Bahić otkrio je tajnu najgledanije srpske serije svih vremena...

Serija "Selo gori, a baba se češlja", koja se snimala od 2007. do 2017. godine oborila je sve rekorde gledanosti, a malo ko zna da su glumci mahom odbijali uloge u ovom kultnom delu.

Reditelj i scenarista Radoš Bajić, otkrio je tajne ove serije.

- Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski – ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote koju Dik nije hteo, a kada je „Selo gori“ krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu… što sam sa zadovoljstvom i učinio!- rekao je Bajić i dodao:

- Neka mi Bog oprosti, ulogu Milašina prvo sam ponudio kolegi Marku Nikoliću. Kad je on odbio da je igra, pozvao sam sjajnog i nenadmašnog Mandu, bez kojeg „Selo gori“ nikada ne bi bilo ono što jeste , neka mu je laka crna zemlja, večno hvala i vječnaja pamjat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading