DRAMA VODITELJKE JUTARNJEG PROGRAMA: Bojanu Ristivojević uhodi manijak! Mesecima u strahu od njegovog sledećeg poteza!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.04.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Bojana Ristivojević mesecima je na meti manijaka, a sada je smogla snage da mu stane na put i prijavi ga policiji.

Foto: Printscreen
Bojana Ristivojević

Bojana Ristivojević, voditeljka jutarnjeg programa TV Prva juče je u popodnevnim časovima prijavila u SuP Zvezdara čoveka koji ju je uznemiravao i lažno se predstavljao kao pripadnik policije.

Naime, odmah je ustanovljeno da se radi o osobi sa prebivalištem u Čačku, koji nije zaposlen u MUP-u. Lice je takođe mesecima unazad i putem društvenih mreža slalo poruke voditeljki uznemirujućeg sadržaja, piše Alo.

Na kraju je uznemiravanje nastavljeno putem mobilnog telefona, nakon čega je Ristivojevićeva odlučila da slučaj prijavi policiji.

On je Bojani u razgovoru rekao da je protiv nje podneta prijava i da mora da se javi da da izjavu. Nakon čega je ustanovljeno da je sve to laž i da je na taj način pokušao da stupi u kontakt sa njom - saznaje "Alo!".

Ovu situaciju voditeljka je kratko prokomentarisala: 

Molim vas ne pišite o tome. Hvala - bilo je sve što je rekla Bojana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading