BIKOVIĆ U ZAGRLJAJU ĆERKE POPULARNE FOLK PEVAČICE: Ščepala ga i ne pušta!

Autor:

Zabava

14.04.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković, osim po tome što je jedan od najuspešnijih glumaca mlađe generacije, poznat je i kao veliki zavodnik koji je bio u vezi sa najlepšim devojkama kako iz Srbije tako i iz inostranstva.

RepublikaFoto: Miloš Nadaždin
Biće zet folk pevačice...? Miloš Biković

A sada se na Instagramu pojavila fotograifja popularnog glumca u zagrljaju ćerke poznate folk pevačice i svi su odmah pomsili da je Biković ponovo našao novu devojku.

Reč je o Lei Milenković, ćerki Jasne Milenković Jami, koja je možda samo srela Bikovića negde i zamolila ga za fotografiju. 

RepublikaFoto: instagram.com/jamiofficial
Jami sa ćerkom Leom

A možda je bilo obrnuto , pa je Miloš poželeo da se fotka sa ovom lepom devojkom. Sve u svemu, Lea i Miloš izgledaju skladno pa uopšte ne bi bilo loše i da postanu par.

Foto: instagram.com/leamilenkovic01
Lep par... Lea i Miloš

Inače, Lea je veoma uspešan student i njena majka redovno se hvali ćerkinim desetkama na fakultetu. A koliko je poznato ćerka ove folkerke studira Međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading