NIŠTA OD VENČANJA: Marko i Luna doneli ODLUKU!

Autor:

Zabava

14.04.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par odlučio i razočarao fanove!

Foto: instagram/ luna_djogani
Marko MIljković i Luna Đogani

Kako se navodi, Luna i Marko će ipak odložiti planirano venčanje, jer njihov kum Sava Radović zbog korone ne može da dođe u Srbiju.

- Poznati par dogovorio se da ih venča čovek s kojim se Miljković druži još od prvog "Velikog brata", u kojem su zajedno učestvovali. Oni će se izgleda venčati tek pred Lunin porođaj, jer kum Sava živi u Nemačkoj i zbog pandemije korona virusa ne može da dođe u Srbiju - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da se budući mladenci zbog toga ne nerviraju mnogo.

Foto: instagram.com/luna.đogani
Odlažu venčanje... Marko Miljković i Luna Đogani

- Marko i Luna su se dogovorili da sačekaju Savu i izgovore sudbonosno „da” onda kada on bude mogao da dođe u Srbiju. Miljković i Radović su mnogo dobri prijatelji i dogovorili su se da se okume. Luna i Marko svakako ne žure sa venčanjem, jer zbog cele situacije sa virusom ne mogu da naprave venčanje kakvo žele- rekao je i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

 

- Ne žuri im se sa venčanjem jer sada ne mogu da naprave svadbu svojih snova. Ali, s druge strane, ne žele ni da im se beba rodi dok nisu u braku - završava izvor.

Inače, Luna se nalazi u poodmakloj trudnoći i gotovo ništa ne može navući na sebe, sem helanki i trenerke. U poslednje vreme je čak i veoma osetljiva, često plače, a sve vreme provodi u čišćenju, pranju i kuvanju ručkova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đuro

14.04.2021 14:02

Venčanja neće biti jer tako želi ona.