SVE SPREMNO ZA POVRATAK SINOVA: Tanja pripremila NAJSLAĐI poklon!

Autor:

Zabava

14.04.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica namerava posebno obradovati sinove!

Foto: youtube.com/AmiG Show
Obradovaće sinove... Tanja Savić

Borba Tanje Savić za starateljstvo i povratak sinova traje već godinu dana, a ovom procesu se sada bliži kraj.

Osim što je kupila kuću u Smederevu, gde će boraviti zajedno sa sinovima, jedna stvar će pevačicinu decu zasigurno posebno obradovati.

Naime, Tanja je kupila zeca u kome trenutno sama uživa, pre nego što postane jedna od omiljenih zanimacija Maksima i Đorđa.

Želim vam lep dan... Ljubimo vas moj mali zekonja i ja - poručila je Savićeva putem društvenih mreža, uz niz fotografija sa novim kućnim ljubimcem.

Podsetimo, Tanja je dobila zvaničnu presudu u kojoj se nalaže da se deca vrate majci, te će uskoro otići po njih 

Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji - ispričala je pevačica krajem marta meseca.

Foto: Printscreen
Jedva čeka sinove... Tanja Savić

Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja- rekla je i nastavila:

Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još uvek nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro - dodala je Tanja tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading