(FOTO) PRIČALO SE DA JE PROMENILA VERU, DA SE BAVI MAGIJOM I DA SE SADA ZOVE MAHA MANTRA: Marina Živković konačno otkrila istinu koja je sve zanimala!

Autor:

Zabava

13.04.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Živković otkrila jedinu istinu o njenom životu!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Marina Živković bila je jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih godina, a publiku je pored lepote, atraktivnog izgleda i moćnog glasa osvojila pesmama "Lavica", "Bolujem u sebi", "Hajde mori dan, dva", "Zdravo za gotovo" i mnogim drugim, a nakon što je snimila pet albuma dlučila je da napusti muzičku scenu.

Iako se povukla na vrhuncu svoje karijere, Marina je svojevremeno za medije otkrila da se "preusmerila na nešti drugo" i da sa sada bavi "čitanjem duša".

"Jednostavno sam se preusmerila na nešto drugo. U šamanizmu sam, zaista. Živeti sa dušom. Radim upravo to. Bavim se čitanjem duša. Dovoljno je da vas gledam u oči i da vas energetski 'radim'. Ljudi se zezaju i neozbiljno shvataju te stvari. Svaka izgovorena reč je energija. To sve ostaje u etru i ne razgrađuje se. Onda se mi čudimo što nam je tako, a ne razmišljamo da šamaramo gluposti ko nezdravi. Znate, meni je ispunjen život, ostvarena sam kao žena, kao umetnik, kreator. S prijateljicama i sestrama radim u lancu salona u kojem pravimo kreme, organske, od prirodnih sastojaka, anticelulitne", objasnila je tada, dok je nedavno demantovala šuškanja da je promenila veru, ali i ime.

Foto: youtube.com/printscreen

"To nije tačno. Ja stvarno ne znam... Kako neko može da bude beli mag? Jedne novine su izbacile pre par godina da sam promenila veru, da sam sada Maha mantra. Vidi, ja nemam veze s tim. Niti znam šta znači to. Veru nisam promenila! Rođena sam u Srbiji, nikada ne bih promenila veru. Ovo je moj predeo. Ja sam ovde rođena, jedem našu hranu. Pričam maternjim jezikom, ne koristim strane reči. To nema veze sa životom. Padalo mi je na pamet i da ih tužim, ali sam odustala. Neka pišu šta hoće, samo neka stave lepu sliku", rekla je za Pink.

Tom prilikom otkrila je i zbog čega je baš u najvećoj popularnosti odlučila da se povuče:

"Oduvek mi je bila želja kad budem na vrhuncu slave da se povučem, da se ne bih provlačila u nekim zrelim godinama po emisijama i tako te neke stvari. Ne priliči mi. Ako hoćeš da ostaviš neki pečat, onda to dostojanstveno uradi. Onda se povuci kad si u zenitu, a ne kad padaš, padaš, padaš i posle bude: 'Jao, jadna'. Ako nisam do tada sebe obezbedila i zaradila, sigurno neću ni kada padnem. Svi negde žive od stare slave. Vreme te pregazi. Dolaze mlađe kolege, to je normalno i šta, sad treba da se takmičim s njima? Na mlađima svet ostaje, zato duše moje samo sijajte. Šta ćemo mi polovnjaci da idemo s mlađima koji pucaju od lepote i blistavosti, da se mlatimo s njima po aerodromima... To ne priliči. Znam da ima jako dobrih mladih pevača i drago mi je zbog toga. Muzika se malo promenila, nije fazon kao u mom vremenu, idemo u korak s svetom", rekla je.

Marina je istakla da nema nameru da se vraća muzici i da sada živi mirno i spokojno, te i da u tome i uživa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading