DARKO LAZIĆ PUKAO PA REŠIO DA OBELODANI SVE LJUBAVNE I NARKO AFERE SA ESTRADE: Tek će im pozliti kad se otkrije koja pevačica se PROSTITUIŠE!

Autor:

Zabava

13.04.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić rešio da otkrije sve afere nakon napada na njega!

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Darko Lazić odlepio pa odlučio da napravio haos na estradi!

Darko Lazić više neće da ćuti i pravi se lud nad abrovima i pljuvačinama koje o njemu plasiraju kolege! Kako SCANDAL! saznaje, pevaču je dojadilo jer već deset godina o njemu izlaze skandali te da pije, drogira se, švaleriše se, duguje zelenašima… Pritom, on nikada ni za jednog kolegu nije rekao ni jednu jedinu ružnu reč, ali sada okreće novi list!

– Dare je sad baš poludeo, prekipelo mu je. Sedeo je s nekim društvom i povela se priča o tim aferama koje mu se pripisuju, pa je onda on opleo: Svi sve rade ispravno, samo je Darko Lazić dežurni krivac! Ako ja poludim, pa krenem da pričam ko vara ženu, a ko muža, ko se drogorira i ko je dužan kome pare, pa koje se pevačice prostituišu i sve što se radi na estradi, pa nikome neće biti dobro! – kaže izvor za SCANDAL!

– Baš mu je pukao film, a i u pravu je. Pa bar on nikada nije krio ni od koga sve svoje greške, iskren je i zato ga narod obožava. Ako samo još jednom čuje da ga je neko pljuvao, neće na dobro da izađe – završava izvor SCANDALA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Da se ne lažemo

13.04.2021 12:18

Najveća kurva, narkoman, kockar, budal, glupak, biseksualac(ako to postoji) i alkoholicàr u javnom životu je DARKO LAZIĆ! Bez konkurencije! Ali to odavno svi već znamo! Kao što to znaju i obe majke njegove dece! Koristio ih je i koristi kao paravan.

Vlada

14.04.2021 08:01

A on to čuo, priča se, šuška se . . . . . . Radio Mileva.