BOGDAN NA LEČENJU KOD CECE: Pevačicin dečko se USELIO u vilu!

Autor:

Zabava

12.04.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Srejović, momak Svetlane Cece Ražnatovuić proteklih dana doselio se u pevačicinu vilu kako bi se oporavio od korona virusa.

RepublikaFoto: instagram.com
Ceca lečila Bogdana...

On se navodno zarazio kovidom, a Ceca ga je pozvala kod nje gde je brinula o svom momku dok je imao koronu. 

Kako navodi izvor Informera, Srejović je javio Ceci da je pozitivan i ona je odmah predložila da se useli kod nje kako bi lično vodila računa o njemu što je Bogdan odmah poslušao:

- Bogdan se sredinom marta požalio Ceci da se ne oseća dobro. Žalio se na malaksalost i povišenu temperaturu i odmah se javio doktoru. Testirao se na koronu i tad je saznao da je zaražen - priča izvor blizak poznatom paru i dodaje de je Cecin, devet godinam mlađi dečko, vrlo brzo došao u vilu.

Foto: instagram.com/bogdan.srejovic
Dve nedelje bio sa Cecom u vili... Bogdan Srejović

- Ceca je predložila Bogdanu da se iz momačkog stana, koji iznajmljuje na Novom Beogradu, preseli na vilu na Dedinju. Rekla mu je da ne brine za nju jer ona ima antitela, te da mu neće biti dosadno kod nje i da će ona da ga neguje. On je to oduševljeno prihvatio i pune dve nedelje je proveo u izolaciji kod Cece. Ona se prema njemu ponašala divno, često mu je merila temperaturu, kupovala mu lekove i vitamine, kuvala čajeve... Ma ništa joj nije bilo teško.

Foto: Privatna arhiva
Uživaju u ljubavi, pobeđuju koronu...

Prema rečima njihovog zajedničkog prijatelja, pevačici i menadžeru karantin nije nimalo teško pao.

- Po ceo dan su gledali filmove i serije. Koron virus ih je zbližio i učvrstio njihovu vezu jer su prvi put otkad su se smuvali, pre nekoliko meseci, zajedno proveli pod istim krovom toliko vremena. Bogdan je izlazio iz Cecine vile samo kad je išao na pregled kod lekara - priča izvor.

Kako prenose domaći mediji, zaljubljeni par je bio sam u kući.

- Niko od Cecinih ukućana nije se bunio što je Bogdan došao u vilu. Te dve nedelje Anastasija je bila u Novom Sadu kod dečka Đorđa Kuljića, a unuk Željko je sa roditeljima Veljkom i Bogdanom bio u Titelu - priča izvor i dodaje da se Cecin dečko pre nekoliko dana ponovo testirao i saznao da je negativan na koronu.

- Bogdan se već vratio u stan koji iznajmljuje u blizini restorana gde radi kao menadžer. I dalje oseća zamor, ali ne želi da zapostavlja poslovne obaveze. Iako više nisu pod istim krovom, Bogdan i Ceca se viđaju skoro svaki dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ve

12.04.2021 10:44

Da nije malo "mator" za nju?

Rifat

12.04.2021 11:05

Izledaju kao mama i sinčić, - katastrofa od izbora !

stefan

13.04.2021 05:15

kako je obrijao obrvicu.. dusa mala