ANA KORAĆ MORA U POLICIJU ČIM SLETI U BEOGRAD: Starletu dočekale LOŠE vesti!

Autor:

Zabava

11.04.2021

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać pozvana na saslušanje u policiju zbog prevare!

Foto: youtube.com/AmiG Show
Nema mira ni na odmoru... Ana Korać

Starleta je trenutno na odmoru sa novim dečkom, koga krije od očiju javnosti. Navodno je upecala bogatog biznismena, starog 38 godina, a zahvaljujući kojem je u Dubaiju potrošila preko 20.000 evra, kako piše "Star".

Međutim, Koraćeva neće biti u mogućnosti da previše uživa na odmoru, s obzirom da hitno mora u policiju radi saslušanja, čim se vrati iz Dubaija.

U policijskoj stanici "Vektor" uhapšeno je devet osoba za koje se sumnja da su sa lažnih profila na društvenim mrežama prevarili na stotine osoba, navodeći ih da im šalju novac za sigurne dojave sa utakmica.

Foto: instagram.com/ana.korac
Reklamirala lažne profile... Ana Korać

Ana je jedna od njih koja ih je reklamirala na svom profilu.

- Anu je vest o hapšenju tih prevaranata dočekala u Dubaiju. Bila je u potpunom šoku kada je čula za to, i nije mogla da veruje u šta se uplela. Ona će morati na informativni razgovor kako bi objasnila ko je kontaktirao vezano za reklamu i koliko joj je para dato da reklamira njihove lažne dojave. Ona je otišla na odmor sa novim dečkom i baš se uznemirila kada su joj javili tu vest. Dečko je pokušavao da je smiri, rekao joj je da ništa ne krije od policije i da se ne sekira jer nije kriva ni za šta, samo je kolateralna šteta- priča izvor za "Star" i dodaje:

- Čim bude sletela u Beograd, Ana ide u policiju da da izjavu i da skine taj teret sa sebe. Obećala je dečku  da će, dok su u Dubaiju, da uživaju i da neće da misli o tome. Žao joj je tih prevarenih ljudi, ali nije ona jedina koja je njih reklamirala- ističe izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

-Niti sma znala šta je to, niti ulazim u te kladionice. Moj posao su reklame i marketing, kako sam to uradila ja ne znam da li je ispravno ili nije, nisam ulazila u to niti sam proveravala ko su oni i šta su. Žao mi je što su ljudi prevareni, nisam znala da oni njima uplaćuju novac dok se sve ovo nije desilo- rekla je starleta za "Star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

12.04.2021 06:11

Trebalo bi je mesec dana zatvoriti u muškom zatvoru Zabela.