ARKAN ME MOLIO DA PIŠEM ZA CECU, A ONDA JE MARINA PREOTELA TEKSTOVE: Milić Vukašinović izneo DO SADA nepoznate detalje!

Autor:

Zabava

11.04.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač otkrio malo poznate detalje o saradnji sa Cecom!

Foto: printscreen
Nije mu uspela saradnja sa Cecom zbog Marine... Milić Vukašinović, Ceca, Marina Tucaković

Pevač Milić Vukašinović govorio je o saradnji sa najvećom balkanskom zvezdom i otkrio kako mu je Željko Ražnatović Arkan, posle rata, ponudio da dođe u Beograd, kako bi Ceci uradio album, a pritom mu obezbedio hotelski smeštaj i hranu.

Milić je otkrio kako do saradnje sa Cecom nije došlo, a sve zbog mešanja kompozitorke Marine Tucaković, koja stoji iza svih njenih albuma.

Foto: instagram.com/marina.tucakovic
Umešala se... Marina Tucaković

- Posle rata ja sam došao u Beograd, kada mi je pokojni Arkan preko mog menadžera poručio da dođem u Beograd da radim za Cecu LP ploču. On je meni dao sobu u hotelu 'Jugoslavija' na šest meseci, sve mi je bilo na raspolaganju. Ja sam imao neke pesme za Cecu, međutim, tu se nešto Marina Tucaković umešala jer je htela da ona piše tekstove- objasnio je Milić i nastavio:

Foto: Privatna arhiva
Molio ga da uradi Cecin album... Ceca Ražnatović i Arkan

- Arkan je na kraju morao da popusti, nije mogao da izađe na kraj sa njih dve. Sećam se kako mi je namigivao kad mi je rekao: 'Ti znaš da su ti pesme staromodne', odmah sam znao šta je. Meni je on isplatio dve pesme koje sam uradio za nju: 'Volela sam, volela' i 'Tražio si sve'. Kasnije su uzeli još dve pesme, i to je bilo pred Arkanovu pogibiju, nekoliko dana ranije je bila promocija tog albuma. Jedna se kod mene zvala 'Kad suza više ne bude', tu su promenili u 'Ako te ona odbije', a druga 'Sviće dan'. Rekao sam tad Marini da nema govora o tome da mi menja tekstove i da mi vrati pesme, i zdravo. Ipak, ona ih je snimila sa Marininim tekstovima, ali ja to nisam znao- rekao je.

Međutim, Milić je otkrio kako su njegovi tekstovi. namenjeni za Cecu, ipak izmenjeni.

- Kad sam stigao na promociju albuma 'Ceca 2000' pustili oni pesme, ja čujem moje melodije, ali tekstovi promenjeni - Marinini, a ne moji. Ja poludeo, odmah sam otišao u kuhinju i napio sam se za pola sata. Sećam se da sam se penjao na sto, da sam nešto urlao. A oni Arkanovi ljudi, pošto su znali da smo nas dvojica dobri, samo su mi fino rekli: 'Miliću, ajde...', i tako se to završilo- prisetio se Milić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading