(FOTO) TOPALKO OTKRIO SVE O TEŠKOM ŽIVOTU: Pevač sve rasplakao kada je pokazao u kakvim uslovima je živeo!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.04.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Milan Topalović Topalko otvorio je dušu i u kakvim uslovima je odrastao, mnogi su zaplakali nakon njegovih reči.

Foto: ST/D.KADRIĆ
Topalko ponosan na svoje poreklo

Topalko je poslednjih godina, od kada je stupio na veliku muzičku scenu, puno radio u uspeo da svoju porodicu finansijski obezbedi. Danas ima sve što poželi, međutim, nije oduvek bilo tako.

Folker je sa svojim fanovima podelio jedan period svog odrastanja. Naime, sudeći po objavi, odastao je u teškim uslovima sa šest članova porodice. 

- Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede... nešto da obuče i negde da prespava... Sve ostalo su želje... Ali želje su izvor patnje, što više želite, više patite. U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Verujte mi i tada sam bio srećan... zato uživajte u onome što imate - poručio je pevač u opisu fotografije.

Mnogi su se rasplakali na ovu njegovu objavu, ali je bilo i dosta onih koji su bili oduševljeni time što se ne stidi svog porekla i života pre nego što je postao poznat i situiran.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading