PEVAČ NAKON MUČNE BORBE SA KORONOM IZAŠAO IZ BOLNICE: Hasan Dudić otkrio kako se OSEĆA, pa spomenuo kolege KOJE SU GA ZVALE!

Autor:

Zabava

10.04.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Hasan Dudić pobedio koronu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Pevač Hasan Dudić pobedio koronu.

Pevač Hasan Dudić nakon hospitalizacije zbog pogoršanja zdravstvenog stanja usled korona virusa, izašao je iz bolnice i oseća se bolje.

- Sad sam izašao iz bolnice, trebalo je još par dana da ostanem, ali video sam da nema potrebe da ostajem. Rovito sam, ali video sam po rezultatima da je to napredovalo - rekao je Hasan.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Hasan Dudić

- Zovu ljudi, nemam reči kakve su mi kolege, familija, prijatelji, bilo je, normalno, i onih kojima sam dao hleb u ruke, a oni bi najviše voleli da taj ko im pomogne nije živ. Zvali su me Marinko Rokvić, Mitar Mirić, Zlata Perović, Vera Matović, Jellena, Radiša Urošević, Mina Kostić, Čeda Čvorak, da ne zaboravim nekog... - rekao je pevač za Telegraf.

Hasanu su u bolnici javili da je njegov kolega i prijatelj, legendarni Predrag Živković Tozovac preminio, a kako  je rekao, za njega je Tozovac najveći srpski pevač.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Hasan Dudić

- Nataša mi je javila odmah da je Tozovac preminuo, kaže: "Hasane, drug ti je otišao" On je za mene najveći srpski pevač. - rekao je Hasan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading