MIMA KARADŽIĆ O SARADNJI SA ŽARKOM LAUŠEVIĆEM: Glumac otkrio utiske deljenja scene sa kumom

Autor: Republika.rs

Zabava

08.04.2021

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Mima Karadžić otkrio je utiske o tome kako je deliti scenu sa kumom Žarkom Lauševićem.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Mima Karadžić o novinarima...

Glumac Mima Karadžić u emisiji "Šok tok", komentarisao je i seriju "Kalkanski krugovi", kao i popularnu seriju "Porodica" i novinare.

Prva predstava je bila "Djavo i gospod Bog" u "Jugoslovenskom dramskom pozorištu", maltane odmah nakon fakulteta, radio je sa Žarkom Lauševićem i bratom Milanom.

Žarko Laušević, kako smo malopre pisali je njegov kum, ali nisu dugo radili zajedno jer je Žarko morao da ode, iz države.

Sada se, napokon, pušta projekat u kojoj su njih dvojica kolege, a to je serija "Kalkanski krugovi", koju publika može da prati svakog vikenda.

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Radili su zajedno u seriji "Kalkanski krugovi"...

Mima je komentarisao i rekao:

- Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nataša Ninković, velika ekipa mladih glumaca, svi su odradili odličan posao, serija je gledana, trenutno je najgledanija u Srbiji, i mislim da je to stvarno super.

Prokomentarisao je i seriju "Porodica", koja je okupirala pažnju medija, prethodne nedelje.

- To je dobra serija, ali mislim da novinari nemaju pojma, bez namere da uvredim bilo koga ko se bavi vašim poslom. Tabloidi samo nas bombarduju, te ovaj slučaj, te onaj slučaj, dosta je. Ja ne mislim ništa, ne želim ništa da komentarišem. Traže mi moj stav, a ja ne želim da ga imam. - rekao je Mima o medijima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading