PEVAČEVI VANBRAČNI SINOVI ŽELE NASLEDSTVO! Nakon smrti Tozovca nastala borba za njegovu imovinu!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.04.2021

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko dana nakon smrti legedarnog pevača Predraga Živkovića Tozovca javljaju se veliki problemi za naslednike njegove imovine.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Tozovac

Pojedini prijatelji legendarnog pevača kažu da postoji mogućnost da se njegovi vanbračni sinovi pojave i traže svoj deo, na koji imaju pravo jer ih je Tozovac priznao.

Imovina koju je čuveni muzučar stekao za života na ostavinskoj raspravi može da bude podeljena između njegove vanbračne dece i supruge Mime. Kako kažu njegovi prijatelji, dosta je zaradio jer je decenijama bio jedan od najboljih i najuspešnijih pevača, a imao je i dva stana i kuću. Inače, kako je i sam Tozovac jednom prilikom rekao, njegova vanbračna deca žive u inostranstvu i nisu skoro dolazili u Srbiju, piše Kurir.rs

- Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu - rekao je pre devet godina pevač za pomenut medij.

Tozovac je iza sebe ostavio suprugu Emiliju s kojom je prošle godine sklopio građanski brak i s kojom je bio poslednjih nekoliko decenija u emotivnoj vezi.

Podsetimo, pevačev kum otkrio je detalje testamenta, a u njemu se ne pominju sinovi:

-Moj dobri Toza sve je ostavio supruzi jer je ona bila uvek uz njega. Mnogo je voleo i njenu ćerku Sanju, pa je i nju hteo da obezbedi na ovaj način. Spominjao je on meni testament. On je iza sebe ostavio kuću na Voždovcu, stan svoje pokojne majke i stan u kom je živeo sa Emilijom - rekao je Rale Ranđelović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading