LEČIĆU POZLILO! Prva poruka glumca nakon novih optužbi za silovanje!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

08.04.2021

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravlje Branislava Lečića je ugroženo nakon što je u medijima odjeknula ispovest Merime Isaković o tome da ju je brutalno silovao kada je bila tek punoletna.

RepublikaFoto: Printscreen
Branislavu Lečiću ugroženo zdravlje

Lečić se ovog puta nije oglavao, kao što je to bio slučaj nakon optužbi glumice Danijele Štajnfeld. Ipak, iz njegove PR službe poslali su jasnu poruku.

Kako piše u saopštenju, koje prenosimo u celosti, glumčevo zdravlje je ugroženo i on se neće javno oglašavati o navodima Merime Isaković:

-Obaveštavamo vas da, zbog današnjih navoda u medijima, Branislav Lečić se ne oseća zdravstveno najbolje. Iz istih razloga, do daljnjeg, se neće obraćati javnosti, ali i kao što je naveo i ranije, neće komentarisati bilo kakve optužbe protiv sebe dok se ne završi postupak pred državnim organima. Molimo Vas još jednom da ga ne uznemiravate jer se zaista ne oseća dobro - navedeno je u saopšenju Lečićeve PR službe.

Podsetimo, glumica Merima Isaković optužila je juče Branislava Lečića da je i prema njoj počinio nasilje, i to čak pre 43. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
CRNOGORAC

08.04.2021 16:39

@MERIMA! Posle 43 godine ti to pamtis.Postujem tvoju nesrecu ali LAZES!

Odgovori 6 24
Verica

08.04.2021 18:18

I Merimi Isaković pozlilo od tvog seksualnog tretmana. E moj šmekeru. Žena povraćala od tebe. Umislio si da si svim ženama privlačan i veoma važan u ovom svetu.

Odgovori 22 1
Lili

08.04.2021 20:27

Pozlilo mu, ah, jadničak! Da neće možda i neuračunljivim da ga proglase, da nije bio svestan šta je radio?! Do juče nam je slao poljupce, otkud sad to, što mu nije dobro kad je prošao poligraf?

Odgovori 18 1
viki

09.04.2021 06:30

Samo se pitam,koliko ih ima još kojima je ,,učinio ,, uslugu?! Kada devojke koje su izašle sa njim shvate da nisu pristale dobrovoljno na sex, shvate da su zapravo silovane, valjda će se javiti. Makar anonimno. Ako si i izašao sa nekim, seo u njegov auto, ušao u njegov stan, ili ga pusto u svoj stan, nema pravo da te prisili na sex. Ako kažeš NE, onda je to NE!!!

Odgovori 12 1