TOZOVAC NAPISAO TESTAMENT: Imovinu pevača nasleđuju DVE ŽENE!

Autor:

Zabava

08.04.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni muzičar Predrag Živković Tozovac preminuo je 6. aprila na "VMA" od posledica srčanog tromba prouzrokovanog korona virusom.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Imovinu je ostavio dvema ženama... Predrag Živković Tozovac

Tozovac je iza sebe ostavio suprugu Emiliju s kojom je prošle godine sklopio građanski brak i  s kojom je bio poslednjih nekoliko decenija u emotivnoj vezi.

Spekuliše se da je Tozovac želeo da sa Emilijom koju je zvao Mima, sklopi brak kako bi ona nasledila njegovu imovinu. Pevač je u svom posedu imao kuću i dva stana, a kako otkriva izvor blizak njemu, pre mesec dana sastavio je i testament:

- Početkom godine je rekao ženi da je pitanje koliko će još živeti i da zato mora da napiše testament. Emilija se nervirala što on priča takve stvari. Govorila mu je da je rano za to. Međutim, on je sam pozvao advokata i sve je završio neposredno pre svoje smrti. Rekao je ženi i njenoj ćerki Sanji, koju je voleo kao svoje dete, da je njegova želja da njima sve ostavi. Tražio je od njih da se brinu o nekretninama koje im ostavlja i da ne rasprodaju sve što je stekao. Sanja se tada rasplakala i rekla mu da je njoj najbitnije da budu svi zajedno - priča navodno izvor.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Sa Emilijom proveo dobar deo života... Tozovac i Mima

Pevačev venčani kum Rale Ranđelović potvrdio je da je Tozovac sve ostavio supruzi i pastorki.

- Moj dobri Toza sve je ostavio supruzi jer je ona bila uvek uz njega. Mnogo je voleo i njenu ćerku Sanju, pa je i nju hteo da obezbedi na ovaj način. Spominjao je on meni testament. On je iza sebe ostavio kuću na Voždovcu, stan svoje pokojne majke i stan u kom je živeo sa Emilijom - priča Ranđelović.

Predrag Živković Tozovac biće sahranjen sutra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading