ISPRIČALA DRAGANU NIKOLIĆU ZA SILOVANJE: Zvao me je "Malecka" i rekao da me LEČIĆ VIŠE NEĆE UPLAŠITI!

Autor:

Zabava

08.04.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merima Isaković, doživela je silovanje sa 18 godina,1978. godine, i za svog silovatelja navela Branislava Lečića. A sada je otkrila i da je sve priznala svom tadašnjem prijateljuž, glumcu Draganu Nikoliću čiji odgovor ju je iznenadio.

Osim najboljoj prijateljici Radmili, Merima je odmah posle napada ispričala šta se dogodilo još dvojici najbližih drugara sa klase, ali i Gagi Nikoliću koji je brinuo o njoj kao detetu.

- Zvao me je Malecka. Neizmerno mi je pomogao, strpljivim slušanjem, osećanjem sigurnosti, lepotom čistog, čednog, snažnog prijatelja. Rekla sam mu šta se dogodilo i ko je ta osoba. Rekao mi je da ne brinem, da me ta osoba više nikada neće uplašiti. Rekao mi je da se nada da se ta osoba naučila pameti, da moja pobeda može da mu pomogne da izraste u boljeg čoveka - napisala je ona.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, tanjug, printscreen
Draganu Nikoliću ispričala da ju je Lečić Silovao... Branislav, Merima i Gaga

Nikolića je upoznala prvog dana na neamaterskoj sceni, napisala je Merima u svojoj knjizi.

Sedela sam i udisala taj miris, on je seo pored mene i pitao me kako mi se čini. Rekla sam, čarobno.

- Tako sam se i ja osećao prvog dana na ovoj sceni, satima sam udisao ovaj miris, znaš, to ostaje zauvek - kazao joj je tada Gaga.

- Divno, želela bih da je tako!

- Ja sam Gaga.

- Ja sam Merima.

Podsetimo, Merima je u intervjuu za “Nedeljnik” istakla da je imala samo 18 godine kada ju je navodno Branislav Lečić silovao. Lečić je u tom trenutku imao 22 godine.

RepublikaFoto: facebook
Merima Isaković

- Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: “Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti”, oborio me je na pod. “Osećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože! - ispričala je Isaković.

- Osećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. “Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim”. Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kleštima lomi… Ako uspe, umreću noćas… Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita -rekla je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pocinje uistinu da nervira

19.04.2021 17:54

ovu bolesnu zenu treba zaustaviti dok u ovu aferu ne uvuce jos nevinih ljudi