NAJVEĆI ŠVALERI U SRBIJI: Oni su javno prevarili svoje žene, A SAMO ONA MUŽA!

Autor:

Zabava

07.04.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milioni su gledali javne prevare učesnika različitih rijaliti formata, a sada dajemo listu najkomentarisanijih!

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ, printscreen

Akteri rijaliti prevara... Ša, Sloba, Janjuš i Ivan

Marijana Čvrljak je prevarila partnera sa Nikolom Nemeševićem Nemešom. Ona je je 2011. godine u "Velikom bratu" naočigled mnogobrojne publike počinila javnu prevaru i ostavila supruga. Oni su se čak i venčali, ali brak nije potrajao.

Foto: prinscreen/youtube
Marijana i Nemeš

Pevač Ivan Gavrilović nije odoleo iskušenju, te je u rijaliti programu "Parovi" stupio u vezu sa Milijanom Bogdanović koja je 29 godina mlađa od njega.

Foto: prinscreen/youtube
Pravdao se za prevaru... Ivan

- Činjenica je da sam prevario ženu, i da sam se zaljubio u Milijanu. Podmladio sam se pored nje, ne bi bilo loše da se umnožimo. Ona kuka za detetom. Ne mogu više da mislim šta misli Marina, ovo što se desilo nije normalno-  rekao je Ivan nedavno.

Foto: prinscreen/youtube
Najviše pažnje privukao Sloba Radanović..

Javna prevara koja je obezbedila veliku popularnost formatu "Zadruga" jeste vezana za trio Kija-Luna- Sloba. Sezona je počela sa emitovanjem u septembru 2017. godine, a nakon svega par sedmica tada oženjeni pevač Sloba Radanović prevario je suprugu, sa učesnicom Lunom Đogani. Od tada čitava javnost podelila se između ovo troje, a i dan danas se smatra da je to bila najuzbudljivija sezona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Gledala kako je dečko vara... Aleksandra

U narednim sezonama "Zadruge" David Dragojević prevario je tadašnju devojku Aleksandru sa starletom Anom Korać. Ta afera nije potrajala, iako ju je čak i verio, dok je Subotićka dobila sina sa novim partnerom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Imali vrlo uzbudljiv odnos... Edis i Dragana

Potom je Edisa Fetića ostavila supruga sa kojom ima troje dece, nakon što je prevario sa Draganom Mitar. Iako su se ljubavnici često viđali, veza nije uspela. A između bivših supružnika došlo je i do suđenja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i dalje pokušava da obnovi ljubav sa Janjušem...

Nakon toga, Marko Janjušević Janjuš prevario je suprugu Enu, sa kojom ima ćerkicu Krunu, sa Majom Marinković, a turbulentni odnos ljubavnika i dalje traje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Žena ga ostavila pa ušao u vezu sa Tarom... Nenad i Tara

Poslednja afera koja drma javnost jeste između repera Ša i mlade Tare Simov, koji su priznali svoju vezu nakon što je Aleksića ostavila supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading