(VIDEO) ORI SE MIKI MILANE: Sanja Marinković objavila hit snimak sa Maldiva - pokazala kako ĐUSKA uz Verin HIT!

Autor:

Zabava

07.04.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković podelila sa pratiocima kako uživa na Maldivima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL, Printscreen
Sanja Marinković podelila sa pratiocima kako uživa na Maldivima

Pesma Vere Matović "Miki Milane" mesecima je hit na društvenim mrežama, kako među omladinom, tako i među starijim generacijama, a pevačica ne krije koliko je ponosna zbog toga. 

Voditeljka Sanja Marinković koja se odmara na Maldivima objavila je video snimak sa luksuzne destinacije, i to baš uz ovu pesmu. Ona je ovim videom oduševila fanove. 

Dok voditeljka uživa na plaži luksuznog odmarališta, sunča se i pije koktel, sa telefona se čuju zvuci poznate pesme, a Marinkovićeva kreće da igra u ritmu muzike.

- Život je bombona prepuna hormona. Nema lepšeg osećaja, nego kada se ogledaš u očima onih koje voliš bilo kao majka, tetka, kćerka, sestra, snaja, devojka, prijateljica ili voditelja... "Nije moje srce od papira"... - napisala je ona u opisu objave.

"Bravo, uživaj i za mene", "Jao, Sanja, kako ti umeš da uživaš z sve pare", "Prelepa si, odmaraj i za mene", "Sve si nas nasmejala", "Kakva uživancija" - glasili su neki od komentara. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading