KONSULTOVALI SE SA ASTROLOGOM O SVOJOJ VEZI: Jugoslav Karić UŽIVA u ljubavi sa hrvatskom MISICOM!

Autor:

Zabava

06.04.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslav Karić, nakon Elene, sa ovom lepoticom?

RepublikaFoto: instagram.com/jugoslavkaric
Nakon Elene, u vezi sa lepom Splićankom?... Jugoslav

Biznismen Jugoslav Karić našao je način da preboli bivšu suprugu, s obzirom na to da je navodno u vezi sa nekadašnjom misicom i prelepom Splićankom Barbarom Ljilak.

Atraktivna brineta govorila je nekoliko puta o odnosu sa Jugoslavom, za hrvatske medije.

- Jugoslav i ja nismo u vezi, mi smo samo i isključivo prijatelji. Mnogo ga cenim i poštujem, a navodi o tome da smo u ljubavnoj vezi su neistiniti - rekla je Barbara za hrvatske medije pre nešto više od mesec dana.

Foto: printscreen
Posetili astrologa zajedno... Barbara

Međutim, njeni navodi su ubrzo demantovani, s obzirom da je, prema tvrdnji izvora, misica prošle nedelje boravila u srpskoj prestonici, gde je provodila vreme sa razvedenim Karićem, koji očito ne krije simpatije prema Barbari.

Kako se navodi, ovaj navodni par posetio je i astrologa, a ono što ih je zanimalo, pretpostavlja se, jeste i kakvi su izgledi za uspeh njihovog emotivnog odnosa. 

Sudeći po njihovoj bliskosti i simpatijama koje imaju jedno prema drugom, pitanje je vremena kada će ovu vezu javno i ozvaničiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading