LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA STIGLA U BEOGRAD NA SUĐENJE, A SA NJOM I NJIHOV SIN: Mirjana se oglasila!

Autor:

Zabava

06.04.2021

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Antonović nekoliko poslednjih godina javnosti je poznata kao nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića koja tvrdi da sa njim ima sina Devina i to pokušava da dokaže na sudu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY, facebook.com
Suđenje se nastavlja... Mira, Devin i Miroslav

Njen sin Devin tužio je svog oca Miroslava kako bi dokazao očinstvo i naterao ga da ga prizna, a povodom suđenje je ovoga puta došao i on, ali i njegova majka Mirjana.

Antonovićeva je otkrila kog datuma je suđenje povodom utvrđivanja očinstva Miroslava Ilića:

- Devin i ja na putu za Beograd. Ročište 8. aprila u 9 časova, Viši sud, Palata pravde - kratko i jasno je napisala Antonovićka. 

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic

Sudski proces koji su Mirjana i Devin pokrenuli pre nekoliko godina, sada je na vrhuncu i Antonovićka se nada da će presuda biti u korist njenog sina. Nekoliko puta izjavljivala je da Miroslava supruga Gordana Ilić pogrešno savetuje, s obzirom na to da je on odbio da priloži svoj uzorak za DNK analizu kako bi se utvrdilo očinstvo. A da sve bude bizarnije, Ilić je na poslednjem ročištu tražio da se utvrdi da li je Mirjana Antonović Devinova biološka majka. 

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic
Ponovo u Beogradu... Mira i Devin

Nakon što je ona njega tužila, Miroslav je uzvratio kontratužbom za proganjanje na šta se njegova bivša ljubavnica smejala.

Mirjana, koja iz prvog braka ima ćerku Dijanu, sa sinom Devinom živi u Americi odekle redovno dolazi na ročišta. 

Ona je u nekoliko navrata ranije govorila da je pevač jednom prilikom pristao da upozna sina, ali da se tada umešala njegova supruga Gordana i da do toga nije došlo:

- To što Miroslav pokušava da pobegne od DNK analize je suviše smešno. Mi ne planiramo da dolazimo tokom leta u Srbiju jer smo taj put odložili do kraja godine. Gde god da pobegne ne može da se sakrije jer uvek u Beogradu možemo negde da se sakrije. Može da se krije gde god želi, ali ne može da pobegne od sebe. Do sada sam mislila da će Miroslav doći sebi. Svaki put sam pokušavala da nađem opravdanje za njegove postupke, međutim više neću jer me je povredio kada je rekao da ne želi da upozna svoga sina. Oni su se dogovorili telefonom da se nađu, ali je Gordana zapretila Miroslavu i on nije došao - rekla je ranije Mirijana, koja je dodala da smatra je Devinu potreban Miroslav kao otac.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Miroslav Ilić

Ona takođe ističe da je njena i Miroslavljeva veza bila puna ljubavi i da ju je vodio u Mrčajevce, gde se nisu krili.

- Mi smo javno živeli zajedno, čak me je vozio u Mrčajevce. Nisam želela bilo šta silom da mu tražim. Nikakve pare. Ako Miroslav sam nije osećao moralnu obavezu, nisam želela da ga forsiram. Moram da priznam da me je malo bolelo kada sam pročitala da je Miroslav zetu poklonio sat od 15.000 dolara i time se ponosio i hvalio, a sa druge strane, rođenom detetu u životu jabuku nije kupio - rekla je jednom prilikom Mirijana.

Mirjana je čaknapisala i biografiju o svom životu, o vezi sa Miroslavom Ilićem, a veliku podršku u borbi za očinstvo pruža joj i Lepa Brena, koja više nije u dobrim odnosima sa pevačem upravo zbog Mirjane. 

Mirjana je pre nekoliko godina, kada je Ilić u jednom intervju kazao da ga progoni jedna žena koja tvrdi da je rodila njegovog sina, progovorila o svemu i dala ispovest u kojoj je detaljno opisala svoju vezu sa Slavujem iz Mrčajevaca, pričala o njihovom detetu, pretnjama koje je dobijala od pevačeve supruge Gordane i o još mnogo toga.

RepublikaFoto: instagram.com/miroslav__ilic
Miroslav i Gordana

- Dete je raslo, a Miroslav se javljao sve ređe i na kraju je prestao da zove. Poslednji put je video sina kad je imao 18 meseci. Našli smo se u „Interkontinentalu“. Kupio je zlatni lančić s krstićem i stavio ga detetu oko vrata. Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom detetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je „pušten iz zatvora“. Nije više zvao - ispričala je tada Mirjana.

Mira je ispričala kako se osećala kada je saznala da je u drugom stanju.

- Pa šokirala sam se, uplašili smo se i Miroslav i ja, jer sve to bilo je neplanirano. Bila su pomešana osećanja, sa jedne strane nastaje problem, a sa druge opet smo srećni jer to je nešto naše - ispričala je Antonovićeva, pa otkrila kako šta joj je Miroslav tada rekao.

- Molim? A, zaglavila si. I, šta ćemo sad? - to mi je rekao kad sam mu saopšila. On je toliko bio srećan zbog bebe, čak mi je ljubio stomak kad je malo porastao. Već smo bili vereni kada sam saznala da sam u drugom stanju- tvrdi ona.

Mirjana Antonović tvrdi , takođe, da se sa pevačem poslednji put videla kada je njen sin Devin imao 18 meseci i da mu je tada dao zlatni lančić.

- Sećam se, bili smo u “Interkontinentalu” kada je on došao. Igrao se sa detetom i bio je sa nama, tada mu je i dao taj zlatni lančić. Kad god bi ga spustio i krenuo ka vratima, mali bi počinjao da plače, i plače… On se tri puta vraćao da ga uzme. Kao da je nešto osećao da ide na put, da će se razdvojiti…- prisetila se ona i dodala da ju je Miroslav uveravao da će srediti situaciju sa suprugom Gordanom, ali da nije mnogo verovala u to.

Mira je istakla da je zahvalna bivšem suprugu što je pristao da da prezime njenom sinu Devinu kada je bilo vreme da ga upiše u školu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading