TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA SVE O BOLESTI KOJA JE UMALO KOŠTALA ŽIVOTA: Nisam smela nikome da kažem..

Autor: Republika.rs

Zabava

05.04.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka govorila je o velikim problemima sa kojima se borila, kao i brojnim posledicama koje je to nosilo sa sobom.

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Teodora Džehverović

Danas jedna od najatraktivnijih pevačica Teodora Džehverović javno je govorila o velikim problemima sa kojima se siuočavala, a zbog kojih joj je bio ugrožen život.

Naime, ona je govorila otvoreno o tome da je bolovala od bulimije i da je mrzela sebe ako ne povrati hranu koju je pojela. Problemi su počeli kada je krenula u baletsku školu i krila ih je od porodice.

-Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam razmišljala normalno. Pala sam bila psihički u tom periodu, ali sam izašla kao pobednik iz svega toga i na sve to se smejem. To je stvarno bio problem. Ja sam mrzela sebe kada se ne ispovraćam. Oko mene su sve bile mršavice. Sve su ždrale šta požele, a ja popijem vodu i ugojim se. To je bio moj problem - ispričala je svojevremeno Teodora. 

 

 

Uspela je da se izleči, ali i dalje joj se dešava da nekoliko dana ne jede nakon čega se prejede. Džehverovićeva danas važi za jednu od najsekepilnijih pevačica koja zrači samopouzdanjem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading