BILO JE BOLNO I NEPRIJATNO: Rađen progovorio o razvodu sa Anom Kokić!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.04.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre skoro dve godine Ana Kokić i Nikola Rađen stavili su tačku na brak dug deceniju. Sportista je sada otvoreno progovorio o ovom periodu i svemu što je nakon toga došlo.

RepublikaFoto: Prntscrin
Rađen Anu zamenio drugom pevačicom

Nikola Rađen je od nedavno ponovo srećan u ljubavi i to sa pevačicom. Sa bivšom suprugom je, kako kaže, u odličnom odnosu.

Kako kaže sportista, svaki krah braka nije nimalo lagan, a on i Ana su  uradili sve kako bi njihove ćerke što lakše prošle kroz ceo proces: 

- Sve što se završi nije ni malo prijateno, ni lako, u svemu treba pronaći dogovor i mi smo to odradili na najbolji mogući način. Imamo odličan odnos, naša deca to najbolje vide. Sve je to urađeno zarad dobra naše dece - rekao je Rađen u "Premijeri".

Kada je prvi put u medijima objavljeno da se popularni supružnici razvode, oni su tada odlučili da se obrate zajedničkim saopštenjem:

 -Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke - pisalo je u saopštenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

04.04.2021 19:32

Razvod im uopšte nije trebao. Deca će patiti. Ali ona se upalila i samo frkće.

Gru

04.04.2021 20:38

Ali ko ce odoleti silikonskim lepoticama...