KONAČNO: Nastavlja se snimanje "Prijatelja", jedan od glavnih glumaca otkrio sve!

Autor:

Zabava

04.04.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Švimer otkrio je javno da je na korak do željno iščekivanog okupljanja s „Prijateljima”!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Priatelji

Projekat je, pišu strani mediji, već neko vreme u planovima za HBO Max, a kako je glumac ispričao 2. aprila u onlajn intervjuu u „The Graham Norton Show-u”, snimanje počinje iduće nedelje. Do sada je već bio otkazivan zbog epidemiološke situacije, ali nije se odustalo od njega, prema rečima Rosa Gelera iz čuvenog sitkoma.

Na pitanje da li će u specijalu biti u liku, pak, rekao je:

– Biću ja. Biću Dejvid. Nije kreirana nikakva skripta, nismo u likovima. Svi ćemo biti mi sami, pravi, realni ljudi. Postoji jedan deo koji ne bih otkrivao, u kom ćemo svi čitati nešto, ali to je to.

Foto: Printscreen
Dejvid Švimer

Nortona je zatim zanimalo da li je Švimer pogledao neke stare epizode, u pripremi za ovo ponovno okupljanje, kako je od završetka serije prošlo čak sedamnaest godina.

– Trebalo bi i time da se pozabavim. Nemam opravdanje što nisam, do toga što stvarno nikako da se nateram da pustim svih 236 epizoda. Ali, u stvari, moraću. Imam pet dana za to – ispričao je glumac na tu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading