NAPOKON! Oglasio se i Darko Lazić nakon priča da ga juri policija zbog ukradenog automobila!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.04.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su svi mediji objavili da policija ne može da uđe u trag Darku Laziću zbog navodne povezanosti sa ukradenim automobilom, sada se i on oglasio.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Naime, drama je nastala kada je pre  nekoliko dana na razgovor pozvana Darkova bivša supruga Ana Sević zbog automobila koji je, navodno, ukraden, a koji se vodi na nju. Ona je tom prilikom izjavila da je taj automobil na njeno ime kupio Darko i da ga je ona odmah vratila, te je policiju usmerila na Lazića.

Kako su mediji pisali, pevač nestao i nije čak ni policija mogla da dođe do njega. Za to vreme on se nije javno oglašavao, ali je sada rešio da prekine ćutanje.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Darko je na društvenim mrežama objavio večeras kratke video snimke tokom vožnje kolima na kojima se vidi kako uživa uz muziku, naravno narodnjačke hitove.

Ovim je očigledno pevač želeo da poruči da ga mnogo ne dotiču sve ove priče u kojima je on poslednjih nedelja glavni akter.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

03.04.2021 20:54

A vozi bez dozvole. Zeza policiju i celu naciju.