(FOTO) ZVEZDA "SREĆNIH LJUDI" PROGOVORILA O ŽIVOTU U ALBANIJI: Veličanstveno je!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.04.2021

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska glumica bila je jedna od najvećih zvezda kultne serije "Srećni ljudi", a onda se odlučila na drastičnu promenu i sreću okušala u Albaniji.

RepublikaFoto: youtube.com
Srećni ljudi

Naime, Zlata Numanagić  široj javnosti najpoznatija je po ulozi Lole Golubović u seriji "Srećni ljudi", međutim, čak i tada živela je na relaciji Amerika-Srbija. Njen avanturistički duh i želja za upoznavanjem ljudi i novih predela, nije je napustila ni godinama kasnije.

Naime, pre pet godina glumica je odlučila da se upusti u ugostiljsku profesiju i otvorila je restoran u Albaniji. Iako je to trajalo samo jedno leto, o ovom iskustvu ima samo reči hvale:

-Prijateljica i ja smo jedne godine otišle na letovanje u Albaniju i sledeće godine, to je bilo leto 2016, samo to jedno leto, nas dve smo držale tamo restoran. Videle smo da tamo ima potencijala. Iznajmile smo restoran, to je jedno veličanstveno iskustvo, divno smo se provele. Međutim, ja sam perfekcionista i imala sam stres da sve bude kako treba, tako da nikad više ne bih bila sa te strane. Ali srećna sam što sam i dalje radoznala i što želim da istražim nove stvari - otkrila je Zlata tokom jednog gostovanja na TV "Prva".

RepublikaFoto: youtube.com
Zlata Numanagić

Nakon duže pauze domaća publika Zlatu je gledala u seriji "Nemanjići" gde je imala zapaženu ulogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading