Sve sam joj rekla te noći i zato se odlučila na ovo: Marija KONAČNO otkrila zašto je Miljana obrijala glavu!

Autor:

Zabava

02.04.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je šokirala sve, kada je u "Zadruzi 4" obrijala glavu, a njena majka Marija Kulić je očajna zbog svega što se u rijalitiju dešava.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, DANASNJIBALKAN
Marija i Miljana Kulić

Kako kaže, ne prestaje da plače, a Miljani nije smela da otkrije da ide na operaciju.

- Stalno plačem zbog Miljane, lošeg smo svi zdravlja u porodici. Trudim se da ne gledam rijaliti i dešavanja unutar, jer se još više potresem. Poslala sam joj perike, jer logično je da ne treba da izlazi pred kamere ćelava. Te kobne večeri kada je ona obrijala glavu, mi smo malo pre toga imale poziv. Saznala je da Siniša ide na operaciju, ja joj nisam smela reći da treba i ja da idem na operaciju - priča Marija za "Blic" i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Trend Daily
Miljana Kulić

- Ljudi stalno komentarišu kako je psihički nestabilna i da je treba hospitalizovati, ali ona se samo potresla zbog nas. Siniša i ja idemo u ponedeljak na operaciju. On operiše laringsonov tumor, a ja karcinom limfne žlezde. Zabrinuta sam, stalno plačem. Doktori sada sumnjaju da imam i tumor na krajnicima, ali moraju još da utvrde. Šta više da vam kažem, samo da izvedem Željka na pravi put - kroz jecaje govori Kulićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading