ANA LEČIĆ OTKRILA DETALJE IZ SVOG ODNOSA SA OCEM BRANISLAVOM LEČIĆEM: Rekao je da će mu biti teško kada budem imala dečka

Autor:

Zabava

02.04.2021

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica, ćerka Branislava Lečića, Ana Lečić izrasla je u pravu lepoticu.

Foto: youtube.com
Ana Lečić se proslavila ulogom u filmu "Dara iz Jasenovca"...

Mlada glumica Ana Lečić, ćerka je Branislava Lečića iz prvog braka, u kom je bio sa  Ivanom Vujadinović. Glumački talenat Ana je nasledila od oca, a brusila ga je od ranog detiljstva u glumačkoj školi. Danas Ana radi master glume na fakultetu.

Glumica je postala poznata zahvaljujući ulozi  Božice, jedne od tri glavne nadzornice logora “Stara Gradiška” u filmu "Dara iz Jasenova", koju je maestralno odigrala.

Međutim, osim je odrasla u glumačkom smislu, Ana je izrasla i u lepu mladu ženu. Provokativno oblačenje i zgodno telo, Ana Lečić se ne libi da pokaže na svom Instagram profilu, privlačeći pažnju mnogih mladića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Ovo, čini se, uopšte nije prijatno njenom ocu. Ana kaže da je njen otac njen najveći kritičar:

Često me ispituje, rigorozniji je i otvoreno mi je priznao da će mu teško pasti kad budem bila u vezi i da će to biti veliki pretres – kroz smeh je pričala Ana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading