HASANU SE POGORŠALO STANJE: Ćerka Šabana Šaulića pomaže DUDIĆU!

Autor:

Zabava

02.04.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hasan Dudić smešten je u KBC "Zvezdara" pre dve noći kada mu je pozlilo, a njegovo stanje se dosta pogoršalo.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić, ST/N. MANDIĆ
Našla mu se sada kada mu je najteže... Sanela i Hasan

Nekada poznati pevač i brat od strica pokojnog Šabana Šaulića, oglasio se juče i potvrdio da je na kiseoniku. 

Njegova prijateljica, Nataša Gluhović, otkrila je kakvo je njegovo zdravstveno stanje i ko mu je uputio pomoć i podršku:

RepublikaFoto: Republika
Hasanu se stanje pogoršalo...

– Preksinoć je prebačen na KBC Zvezdara, trenutno je na kiseoniku. Stanje mu se pogoršalo, pa su zbog toga morali da ga prebace na kliniku. Njegov sin Miki Dudić i ja redovno odlazimo tamo, evo upravo mu je malopre Miki odneo ručak. U ovu priču su se najviše uključili Sanela Šaulić, kojoj je Hasan stric, i njen muž Bata Mirković. Ljudi nam se javljaju sa svih strana sveta i svi se nadaju najboljem. Ja sam u šoku, ceo dan i noć smo po bolnicama. Redovno se čujem sa njim, javlja se samo Mikiju, Saneli i meni. Danas smo se čuli, primećuje se da priča malo drugačije nego juče, kada mu je bilo najgore do sada. Zvučao mi je bolje i verujem u boga da će to sve biti okej - izjavila je za "Objektiv", Gluhovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading