MOJ SIN JE PRESTAO DA GOVORI: Pevačici muž pokušava da oduzme dete koje je zbog toga počelo da se povlači u sebe!

Autor:

Zabava

02.04.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selma Bajrami iza sebe ima propali brak, posle kojeg se suočavala sa najtežim trenucima.

RepublikaFoto: instagram.com/selmabajrami.star
Prolazila kroz teške periode... Selma

Pevačica Selma Bajrami javnosti je poznata pre svega po hit pesmi "Kakvo telo Selma ima", ali malo ko zna kroz kakav pakao je prošla u privatnom životu.

Svog drugog supruga upoznala je 2011. godine, u klubu u kom je nastupala. Iste godine usledilo je venčanje, a brak im je doneo sina Darisa. Nakon tri godine usledio je razvod, a sin je pripao pevačici, međutim tada počinje njena agonija.

- Ubrzo nakon venčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugo i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim detetom i dva kofera ispred vrata- ispričala je Bajrami.

Pevačica je u tim tenucima bila potpuno sama, jezik nije poznavala najbolje, a ostala je i bez novca. Pokušavala je da održi normalnu komunikaciju sa bivšim mužem, međutim on je rešio da joj oduzme dete.

Foto: instagram.com/selmabajrami.star
Borila se za sina...

Selma je otkrila kako se ta situacija odrazila na njihovog zajedničkog sina, koji se počeo povlačiti u sebe.

- Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali, ali osetio je da se nešto dešava, nije mu bilo jasno zbog čega više nismo zajedno. On je počeo da se povlači u sebe i da teško govori. Odveli smo ga kod psihologa i na sreću utvrđeno je da je imao barijeru zbog dva jezika na kojima je govorio- istakla je pevačica.

Selma se obratila i agenciji za zaštitu žena u Beču jer, kako kaže, nije mogla da istrpi brojne prijave socijalnoj službi od strane nekadašnjeg partnera.

- Samo hoću da sjaše više s mene. Meni je opet pre neki dan došla socijalna služba na vrata. Non-stop nešto izmišlja, kako ja ostavljam dete, kako ga zapostavljam... Kada sam na nastupu, u sigurnim je rukama, čuva ga moja mama. Prijavila sam se u jednu agenciju za zaštitu žena, jer više ne znam kako od njega da se odbranim, stalno se vučem po sudovima zbog njegovih neosnovanih tužbi, stalno mi šalje socijalne službe, ne mogu više to da trpim. Svašta radi, spletkari, čak sumnjam, mada nisam sto odsto sigurna, da su osobe koje su mene zastupale prenosile informacije suparničkoj strani i sad radim na tome da prikupim sve dokaze. To je stvarno pakao, ali to se ne vidi na meni, ja sam uvek nasmejana i samo guram napred. Tek ću dokazati dušmanima da mogu da se izborim sa svim nedaćama, uspeh im je najveća kaznarekla je u svojoj ispovesti za "Scenu".

Istakla je i da se sin čuo sa ocem isključivo na njenu inicijativu, te da im nije uskraćivala kontakt.

Foto: printscreen/instagram
Sin pripao majci...

- On po odluci suda ima pravo da ga viđa svakog petka, i svaki drugi vikend. Tri meseca sam bila u Bosni pošto sam imala turneju. On niti je zvao, niti je pitao za dete. Štaviše, ja sam zvala da ga vidi putem video-poziva, on ni to nije hteo. Ja to radim zbog sreće svog deteta, dete treba da ima oca, da ima muške navike, da sa njim igra fudbal, da ga otac vodi na plivanje, da ga nauči da vozi bicikl, mada ja sve to radim umesto njega. Ne branim mu kontakt s ocem, evo, šest poslednjih vikenda su proveli zajedno, prema tome, ne shvatam šta hoće više od mene- ispričala je pevačica prošle godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading