(FOTO) Ražnatovići po ugledu na Kardašijanove: Ceca, Veljko i Anastasija dobili svoje aplikacije, JEDNIM KLIKOM možete da vidite gde su i šta rade!

Autor:

Zabava

02.04.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca, Veljko i Anastasija dobili svoje aplikacije.

RepublikaFoto: instagram.com/kim.kardashian.booty, E- Stock, ST/Nebojša Mandić, Vladimir Lukić
Tekst potpisa

Od sada će fanovi Cece Ražnatović, kao i njene dece Anastasije i Veljka, moći da prate sve najnovije vesti o njima i na njihovim zvaničnim aplikacijama.

Jedna od najvećih muzičkih zvezda rešila je da obraduje svoju vernu publiku i na ovaj način, a aplikacija je besplatna i dostupna za Android i IOS sisteme. 

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Ceca i Anastasija Ražnatović

Ceca je trenutno jedina zvezda u Srbiji koja je ispratila ovaj svetski trend, a porodica Ražnatović sada ima svoju aplikaciju baš kao i svetski poznata porodica Kardašijan, sa kojom ih upoređuju.

Aplikacije su tek počele sa radom, a u opisu se pozivaju fanovi da budu u toku sa najnovijim Cecinim aktivnostima i vestima, odnosno Anastasijinim i Veljkovim na njihovim aplikacijama, kao i da osvoje vredne nagrade.

Pogledajte detaljnije:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ami

02.04.2021 11:15

E...kad bude svaka selendra LA moci... ce biti Kardadijani ....A ko je to advokat u njihovoj porodici...Pa Kardasijanke imaju i diplome a Raznatovici,???? KUPLJENE