BILA U CECINOM SPOTU SA MUŽEM FUDBALEROM, a onda su se razveli: Evo gde je sada SANI ARMANI!

Autor:

Zabava

02.04.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna manekenka vodila dinamičan život, a zatim se povukla!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nakon razvoda, otišla u Ameriku... Sandra Drašković

Manekenka i nekadašnje prepoznatljivo televizijsko lice Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, kao mlada ušla je u svet poznatih, a potom vodila prilično uzbudljiv život.

Zahvaljujući spotu za pesmu "Prođi sa mnom kroz crveno", u kojem je bila angažovana, privukla je pažnju javnosti ali i bivšeg muža Nikole Lazetića, koji je takođe bio u spotu.

Poznati fudbaler tada je bio na početku karijere, i vrlo brzo su uplovili u bračne vode, iz kojih su dobili i sina Luku. Njihova veza bila je vrlo turbulentna te partneri nisu dugo čekali na razvod. 

Foto: youtube.com/printscreen
Sandrin bivši suprug... Nikola Lazetić

I dalje mislim da je brak odličan kada je u pitanju prava osoba. Ne bežim od toga, ali sada nemam nikakve planove. Ako se desi, desi se. Ako ne, dobro je i ovako. I do sada mi je sve dolazilo spontano – izjavila je Sandra Drašković u jednom intervjuu, u vreme kada je Luka polazio u prvi razred.

Nakon kraha veze, uspevala je da sakrije privatni život od očiju javnosti. Pred kamere se još jednom vratila, 2009. godine kao učesnik rijalitija „VIP Veliki brat“.

Sandra nije želela da je pamte kao ženu fudbalera, te je često isticala da je imala karijeru i pre braka. 

Postoje ljudi koji imaju selektivnu amneziju i koji mene pamte isključivo kao bivšu ženu fudbalera. Zaboravili su da sam ja i pre toga imala karijeru – govorila je Sandra, koja ima diplomu Fakulteta lepih umetnosti, gde je studirala produkciju.

Pre nekoliko godina preselila se u Ameriku, gde radi kao filmski producent, a nedavno joj se tamo pridružio i sin, koji je stasao za fakultet. 

 

Podsetimo, njen bivši muž Nikola Lazetić je, već 12 godina, u skladnom braku sa suprugom Sonjom, a zajedno su odgojili četvoro dece. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading