STARLETA PRONAĐENA MRTVA POSLE 6 DANA: U telefonu imala broj bivšeg MINISTRA, s pevačem bila u HOTELU!

Autor:

Zabava

01.04.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata starleta strahovala da će se nešto tragično desiti!

RepublikaFoto: facebook.com/Slađa Guduraš
Predosetila smrt... Slađana Guduraš

Starleta Slađana Guduraš tragično je preminula 2014. godine, a njeno telo pronađeno je u kolima tek šesti dan od nestanka. 

Pevač Miki Mećava otkrio je šokantan detalj u vezi starlete. Naime, dve nedelje ranije požalila mu se da strahuje za svoj život, kao i da misli da je neko želi ubiti.

- Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude- rekao je Miki.

Pevač je dodao da je Slađana sumnjala na bivšeg dečka, ali da je nije shvatao ozbiljno do tog tragičnog dana. 

RepublikaFoto: facebook.com/Slađa Guduraš
Smrt starlete još nije rasvetljena...

- Nečega se pribojavala, ali ne znam čega. Često je pominjala da se plaši bivšeg dečka Dragana, ali ja je nisam shvatao ozbiljno. Iskreno, mislio sam da pravi farsu kako bi skrenula pažnju na sebe, ali sad shvatam da nije tako. Baš sam pod utiskom jer mi je početkom meseca pričala kako se nečega plaši, a sad je stvarno tragično završila. Da li ju je neko jurio kolima pa je sletela s puta ili je nešto drugo u pitanju, policija će sigurno otkriti- dodao je on tada.

Dragan Perić, njen bivši dečko negirao je da ima bilo kakve veze sa njenom smrću.

- Ja sam Slađu verio i bio s njom godinu dana. Kad smo raskinuli, počela je da me proziva na Fejsbuku. Policija će ustanoviti koliko je vozila i šta je uzrok nesreće. S njom sam se poslednji put čuo u novembru. Nikad joj nisam pretio niti sam imao veze s njenim nestankom- rekao je Perić za Kurir.

Posebno je privuklo pažnju to što je u Slađaninom telefonu pronađeno nekoliko telefonskih brojeva, među kojima se nalazio i broj jednog bivšeg ministra.

Inače, Slađana Guduraš pojavljivala se u nekoliko epizoda serije "Lud, zbunjen, normalan", snimila duet sa Đusom, i bila angažovana u spotu Saše Matića i Cvije za pesmu "Reci, brate".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading