(FOTO) GOLIM GRUDIMA NA GOSTE HOTELA: Jelena Karleuša nadmašila samu sebe iako pored ćerki u Dubaiju, nije se libila da pokaže SVE!

Autor:

Zabava

01.04.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša otišla korak dalje pa se skinula pred ćerkama!

Foto: Instagram/printscreen
Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša danima unazad objavljuje  slike i snimke sa odmora u Dubaiju u koji je otputovala s ćerkama Nikom i Atinom.

Jelena je i ovog puta pratiocima pokazala svoje izvajano telo u kupaćem kostimu, čak i sevnula gaćicama u izlasku u jedan ekskluzivni restoran, ali sada je otišla korak dalje i skinula i grudnjak!

Pevačica je objavila snimak s terase, na kojoj je vidimo da je u toplesu uživala u toplom jutru u Dubaiju, nije se libila da se skine pored sopstvnih ćerki koje su verovatno sve to gledale, pa je prizorom iznenadila goste hotela.

Pogledajte najbezobrazniji pogled na Dubai:

Pogled pratilaca se nije zadržao samo na pokušajima da se "snime" silikoni s prednje, već i na zadnjici, koja je, baš kao što natpis na trenerci kaže, itekako "poznata".

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading