SEĆATE SE MALE MILICE IZ ZVEZDA GRANDA? SA OSAM GODINA JE ODUŠEVILA ŠABANA I ZORICU BRUNCLIK: Iznenadićete se koliko je porasla!

Autor:

Zabava

01.04.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica je sa osam godina oduševila Šabana i Zoricu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Milica je sa osam godina oduševila Šabana i Zoricu

Milicu Stanišić sa Pala upoznali smo još kao osmogodišnju devojčicu, inače najmlađu učesnicu "Zvezda Granda", koja je svojim anđeoskim glasom opčinila gledaoce, kao i čuveni žiri popularnog takmičenja koji su tada činili Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Aca Lukas i Zorica Brunclik.

U prvom pojavljivanju u takmičenju predstavila se pjesmom "Moja zakletvo" Zorice Brunclik i već sa prvim taktovima bilo je jasno da se radi o vanserijskom talentu.

Inače, članovi žirija tada nisu znali da je riječ o osmogodišnjoj djevojčici, budući da su kandidati nastupali pred video bimom zbog kog žiri nije mogao da ih vidi sve dok ne dobiju svih šest glasova.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

Zbog premalo godina nije uspjela da uđe u samo finale takmičenja, a nakon "Zvezda Granda" okušala je sreću i u šouu "Neki novi klinci".

Danas pohađa Muzičku školu, pjeva, svira klavir i zajedno sa sestrom Majom aktivno učestvuje u promociji kulture i umjetnosti Republike Srpske.

Foto: youtube.com/BN TV
Milica Stanišić sa sestrom

Priznaje da joj je škola na prvom mjestu i nakon završene srednje planira da upiše i Muzičku akademiju. Trenirala je i karate i u tome je, naravno, bila najbolja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Milica Stanišić

Prošle godine je sa svojom sestrom Majom zbog učešća na brojnim manifestacijama dobila specijalno priznanje od načelnika opštine Pale.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading