ANASTASIJA I ĐORĐE KUPILI STAN: Ražnatovićeva pazarila luksuznu nekretninu u Beogradu!

Autor:

Zabava

31.03.2021

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović već četiri godine je u vezi sa novosadskim biznismenom Đorđem Kuljićem, a dan njihovog venčanja sve je bliži.

Foto: instagram.com/gagi_serbia_
Skućili se... Anastasija i Đorđe

S obzirom na to da im je veza sve ozbiljnija, njih dvoje odlučili su da započnu zajednički život, ovoga puta u svom stanu. Već je poznato da su Anastasija i Đorđe živeli zajedno u iznajmljenom stanu, a sada su odlučili jedan i da kupe.

Par za nekoliko nedelja počinje zajednički život u Beogradu, a stan su kupili u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana, pa ovih dana uz pomoć arhitekte sa ushićenjem osmišljavaju svaki detalj životnog prostora, piše magazin "Hello".

Foto: Dejan Milićević
Kupila stan...

Anastasija je dugo vremena putovala do "srpske Atine" kod Đorđa, ali je i on živeo dosta na relaciji Beograd- Novi Sad, a sada su odlučili da ovo putovanje svedu na minumum i započnu zajdnički život u svojoj skupocenoj nekretnini. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading