DANAS SU JEDAN OD NAJMOĆNIJIH PAROVA NA ESTRADI: Otkriveno kako je Saša Popović zaprosio Suzanu!

Autor: Republika.rs

Zabava

31.03.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović i Suzana Jovanović imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, a njihova ljubav počela je sasvim spontano, a onda se sve odvijalo kao na filmu.

Foto: e-stock/S.Kostić
Saša i Suzana zavoleli su se na prvi pogled

Saša se iz rodnog Novog Sada u Beograd doselio 1996. godine i odmah je upoznao pevačicu Suzanu Jovanović. Ovaj susret desio se u Zemunu, u jednom muzičkom studiju gde su radili pesme.

Odmah je između njih dvoje kliknula hemija, te su nastavili da se viđaju i brzo uplovili u vezu. Nije prošlo mnogo od tada, već su se odlučili na zajednički život, te je Suzana sa svojim sinom iz prethodne veze došla u Sašin dom.

Njih dvoje su odmah shvatili da su jedno za drugo rođeni, te je muzičar odlučio da ne gubi vreme i isprosi svoju dragu. Saša ju je odveo u jednu zlataru u Novom Sadu i rekao joj da izabere verenički prsten. Suzana je odmah pristala da se uda za njega.


 
RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Ovako izgleda ćerka Saše i Suzane

Već naredne, 1997. godine Suzana i Saša su se venčali. Kuma im je bila Popovićeva dugogodišnja prijateljica i saradnica Lepa Brena. Venčanje je bilo gala i došlo je pola estrade. Dve godine nakon svadbe dobili su i dete, ćerku Aleksandru koju su tokom svih ovih godina vešto uspeli da sačuvaju od medijske pompe, te su se u javnosti pojavile tek 2,3 njen fotografije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading