Sofija Milošević iznela detalje iz prošlosti i TRAUME kroz koje je prošla: Živela sam na jednom evru DNEVNO!

Autor:

Zabava

31.03.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Milošević iznela detalje iz prošlosti.

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo/
Sofija Milošević iznela detalje iz prošlosti.

Manekenka Sofija Milošević otkrila je da ona i njen verenik fudbaler Luka Jović jedva čekaju da dobiju drugo dete. 

Kako je istakla, tu se neće zaustaviti jer Luka želi da mu rodi ceo fudbalski tim! Sofija. Iako dugo žive zajedno i imaju dete, još uvek nisu venčani. 

- Da nije bilo korone, Luka i ja bismo do sada verovatno već bili u braku, ali nam je pandemija pokvarila planove. U jednom periodu smo hteli da okupimo samo kumove i porodicu i da ozvaničimo našu ljubav, ali to zbog cele situacije nije bilo moguće. Mi ne želimo da pravimo veliko venčanje. Pozvaćemo stotinak ljudi, da lepo i pristojno obeležimo stupanje u brak. To će se verovatno dogoditi pre nego što drugi put zatrudnim, jer ne bih volela da se udajem kad sam u drugom stanju. Hoću da izgledam lepo u venčanici - priča manekenka. 

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Sofija Milošević

- Dešavalo mi se da u Americi dugo nemam posla. Tada sam živela na parčetu pice od 99 centi. Tako sam preživljavala

Luka je nestrpljiv da dobije još jednu bebu, ali mladi par ima suprotstavljene želje.

- Čim sam rodila Alekseja, pitao me je: "Kada pravimo drugu bebu?" Ne bismo voleli da pravimo veliku razliku između dece. Jedva čekamo da ponovo zatrudnim! On je oduvek želeo da bude mlad tata, a sada sanja o tome da mu rodim fudbalski tim sinova. Ja bih volela da ipak dobijemo ćerku. Mislim da bi se i on skroz raspilavio kad bi uzeo devojčicu u ruke. Zaljubiće se u nju i držaće je kao malo vode na dlanu.

Na pitanje da li je stvarno spremna da bude majka jedanaestoro braće Jovića, Sofija je ozbiljno odgovorila:

- Kada kažem da Luka želi fudbalski tim, malo preuveličavam. On bi hteo da mu rodim još troje dece, a ja bih da ih ukupno imamo troje. Videćemo na kom ćemo se broju naći.

RepublikaFoto: Instagram.com
Luka Jović sa sinom

Smuvali se jer joj je istekla viza

Kada je upoznala Luku, Sofija nije ni slutila da će on postati čovek njenog života.

- Luku sam upoznala preko zajedničkog prijatelja. Nije mi bilo ni na kraj pameti da će on biti čovek s kojim ću imati decu. Odmah smo počeli da se zadirkujemo, ali je sve bilo prijateljski. Košulja koju je obukao bila mi je smešna, pa sam ga zezala zbog stajlinga. Bio mi je simpatičan, ali nisam mogla da zamislim sebe pored njega jer je šest godina mlađi. Videla sam ga ranije u novinama, čitala sam neki njegov intervju i znala sam da ima dete. Zbog toga je za mene bio zabranjena zona. Tek kada smo se upoznali, shvatila sam da on nije s majkom svog deteta, iako su u dobrim odnosima - priseća se Sofija.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Luka Jović i Sofija Milošević

Psihička tortura

- Osnovna škola je za mene bila traumatična. Deca su me vređala jer sam bila mršava. Govorili su da sam koščata, da sam daskara i neretko sam kući zbog dolazila uplakana

Kao što to uspešno radi na fudbalskom terenu, tako je Luka i u privatnom životu prvi krenuo u ofanzivu.

- Kada me je pozvao da izađemo, pomislila sam: "Vidi ovog malog." Međutim, sve je radio pametno, uglavnom je inicirao druženje preko tog prijatelja. Razmenjivali smo neke smešne slike i viceve, zadirkivali smo se... Sve to je odjednom preraslo u naš prvi sastanak. Pomislila sam: "O ne, meni on ne treba." U tom periodu sam došla iz Njujorka u Srbiju samo da bih osnovala svoj brend. Planirala sam da otputujem u Meksiko jer sam imala ugovoren posao s nekim njihovim brendom. Mnogo sam se radovala tom putu i Luka se nikako tada nije uklapao u moje planove. Međutim, nisam videla da mi je radna viza istekla, pa sam ostala u Srbiji...

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Sofija Milošević

- Prosidbe sam uvek odbijala, jer nisam želela da se udam. Nije mi bilo važno samo da to odradim. Dugo mi je trebalo da sazrim, da se odlučim za taj korak. Cenila sam svoju slobodu, nisam želela svakom da je dam. Bilo mi je važno da sama odlučujem o svom životu, nisam bila spremna da ga posvetim nekom muškarcu. Luka je prvi kom sam poželela da rodim decu i da zauvek ostanem sa njim.

Sama sam kupila stan

- Stan sam kupila od svojih para. Bukvalno sam skupljala evro, po evro. Prodala sam svoj prvi 'roleks' da bih imala dovoljno para. Ja sam mogla mnogo ranije da kupim krov nad glavom, ali sam ispunjavala sebi neke hirove. Ni tada ga ne bih kupila da mi majka nije sklanjala sa strane novac koji sam zarađivala - otkrila je Sofija za Informer. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
priča za fudbalere

31.03.2021 13:13

još je bila nula ispred i iza 1