ZATRUDNELA JE KAO 16-GODIŠNJAKINJA sa maminim DEČKOM! Aleksandra Subotić otkrila manje poznate detalje SREDNJOŠKOLSKOG PERIODA!

Autor:

Zabava

31.03.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić otkrila detalje iz srednjoškolskog perioda!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Aleksandra Subotić otkrila detalje iz srednjoškolskog perioda

Ime Aleksandre Subotić postalo je poznato domaćoj javnosti tokom boravka njene majke Ljube Pantović u rijalitiju.

Podsetimo, ona je tada ostala u drugom stanju, i to kao 16-godišnjakinja, što je izazvalo raznorazne komentare, a ona sama je dobila priliku da ispriča svoju stranu priče kada je postala deo TV formata Parovi.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Nakon nekoliko sezona provedenih u kontroverznoj zemunskoj vili, Aleksandra se uputila na imanje u Šimanovcima, gde je, tokom dve sezone, bila deo rijalitija Zadruga, i time još više uvećala bazu svojih poklonika.

Odgovarajući na pitanja pratilaca na svom Jutjub kanalu, Subotićeva se osvrnula na tinejdžerski period o kom nerado javno govori, svesna toga da je mnogi još uvek osuđuju zbog maloletničke trudnoće.

RepublikaFoto: Printscreen
Aleksandra Subotić

- Bila sam najgori štreber u školi, i u osnovnoj i u srednjoj, dok nisam zatrudnela u drugom srednje. Sa nepunih 17 godina sam se porodila. Tako sam bila vaspitana da sam prvo domaći radila kad dođem kući, pa sve ostalo - ispričala je rijaliti zvezda.

RepublikaFoto: Printscreen
Aleksandra Subotić

- Kada bih dobila četiri plus, ja sam padala u depresiju. Eto kakav sam đak bila. Moj deda je bio član "Menze" -  pohvalila se Aleksandra, misleći očigledno na Mensu, međunarodno udruženje visokointeligentnih pojedinaca.

RepublikaFoto: www.instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

- Od dede sam nasledila talenat za matematiku, a i fizika i hemija su mi isto išle vrhunski. Učila sam mnogo dok se nisam zasitila učenja u srednjoj školi, pa sam počela da bežim sa časova, ali me je mama vraćala na pravi put - priznala je Subotićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

- U osnovnoj školi nisam izlazila uopšte, a u srednjoj sam počela i to se završilo trudnoćom - zaključila je uz osmeh rijaliti zvezda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

31.03.2021 12:13

I nikada neće završiti ni srednju školu.