OTKRIVENA TAJNA RAZVODA: Nina i Lečić se rastali jer ju je varao sa STARLETAMA I GLUMICAMA?!

Autor:

Zabava

30.03.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod Nine Radulović i Branislava Lečića pre pet godina i dalje je velika misterija, a sada je otkriven razlog njihovog razlaza.

RepublikaFoto: Tanjug, youtube.com/pink.rs
Njihov razvod je bio misterija do danas... Nina i Lečić

Navodni razlog njihovog razvoda jesu informacije o Lečićevom neverstvu koje su neprestano dolazile do Nine. Tada, Lečićevu suprugu mnogi su informisali o njegovim aferama sa koleginicama, ali i starletama. Prema rečima dobro upućenog izvora, Nina najpre nije mnogo pažnje obraćala na to što čuje, ali vremenom je počelo da joj smeta što njenog supruga povezuju sa mladim devojkama, iako su njih dvoje u to vreme tek postali roditelji.

Nini su pojedini bliski prijatelji davali pouzdane informacije o tome da je Branislav vara, zbog čega su njih dvoje više puta imali ozbiljne rasprave i sukobe , prenosi Kurir. Na kraju su odlučili da se raziđu, a javnost su obavestili da se razvode zato što su se udaljili zbog poslovnih obaveza i obostranog odsustva od kuće. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
On je dao izjavu povodom razvoda, dok se Nina nije oglašavala... Branislav Lečić

- Neka misli ko šta hoće. Nas dvoje smo odlučili da više ništa ne pričamo o razvodu. Dali smo saopštenje i mislim da je to jedino što treba da se zna. Znamo da nas čeka medijski haos, ali mi smo odlučili da se više ne oglašavamo tim povodom. Znam da će izmišljati prevare i razne gluposti, ali Nina i ja znamo šta je naša istina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Adam

31.03.2021 08:04

Ma da li je moguće?

Duško

31.03.2021 17:33

@Adam - A na poligrafu prošao da nije bio ni sa jednom ženom. Nikada.