OGLASILA SE ANA SEVIĆ NAKON SASLUŠANJA U POLICIJI ZBOG LAŽNIH TABLICA: Nemam više ništa s tim, policija traga za Darkom, danima ne dolazi kući!

Autor:

Zabava

30.03.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Ana Sević nakon saslušanja.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Oglasila se Ana Sević nakon saslušanja

 

U domaćim medijima pojavila se inforimacija da je Ana Sević dobila poziv kako bi razjansila zbog čega se na automobilu "mercedes CLK", koji se vodi na nju, nalaze tablice od drugog automobila, tačnije "juga".

Kako mediji prenose zabuna oko automobila i tablica nastala je kada su policajci sa Zvezdare još u novembru prošle godine u rutinskoj kontroli proverili "mercedes", koji je bio parkiran na ulici. Kako u tom trenutku u vozilu nije bilo vozača, službenici su proverom tablica utvrdili da one ne pripadaju tom autu.

 

Ana Sević se oglasila za Republika.rs i objasnila o čemu se radi:

- To je auto koji mi je Darko poklonio pre osam godina kada smo bili u braku. Nije mi se dopao zato što nije imao petoro vrata i nije bio prikladan za dete. Ja sam njemu vratila kola i on je prodao drugu od koga je i uzeo. Faktički ga je vratio. Taj dečko nije vratio novac za taj auto. 
Pre neki dan sam dobila poziv iz policije da mi kažu da su pronašli auto koji se vodi na moje ime, a na koji su stavljene lažne tablice. Poenta je da auto nikada nije preveden sa mog na ime tog momka koji je auto uzeo. To je bilo nešto sto je Darko trebao da reši, a nije. Ja sam dala izjavu i više ništa nemam sa tim slučajem. Iz policije su mi rekli kako ne mogu da dođu do Darka, a njegov brat kaže da ne zna gde je i da danima ne dolazi kući. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading