DARA NAPRAVILA SKANDAL ISPRED RESTORANA ZBOG FILIPA PLEJNA: Želim da ga vidim, pustite me da uđem? Znate li vi ko sam ja?

Autor:

Zabava

30.03.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara napravila haos ispred restorana zbog dizajnera!

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Dara Bubamara napravila karambol!

Svetski poznati modni dizajner Filip Plejn nedavno je bio u poseti Beogradu, a pevačica Dara Bubamara bila je spremna na sve ne bi li ga upoznala i popričala sa njim.

Poznato je da Dara često nosi komade iz njegovih skupocenih kolekcija, te je navodno rešila da po svaku cenu dođe do svog omiljenog dizajnera.

Kako navodi sagovornik lista "Kurir", pevačica je videla na Instagramu u kom restoranu ruča Plejn pa je, odevena u njegove modele, brzo pohitala ka lokalu gde je bilo dozvoljeno samo prisustvo dizajnera, njegove devojke i ekipe kuvara i konobara.

Dara je navodno stigla ispred restorana dok je Plejn bio unutra. Mislila je da će uspeti da uđe jer je poznata pevačica, ali joj obezbeđenje to ipak nije dozvolilo.

"Dara je dramila pred ulazom, molila je da je puste samo na pet minuta da vidi Plejna i da ga pozdravi. Kako je obezbeđenje bilo neumoljivo, povisila je ton i rekla: 'Da li vi bre znate ko sam ja? Ja sam Dara Bubamara, najverniji Plejnov klijent, obožavam ga. Meni bre daju šampanjac i poseban tretman kod njega u radnji u Beču, a vi me ne puštate? Hoću da ručam i pozdravim Plejna, pustite me odmah!'", rekao je izvor blizak pevačici.

Kako nije uspela u svojoj nameri, pevačica se, prema daljim navodima, besno i uz psovke uputila ka svom "mercedesu".

Kako pomenuti list saznaje, Darin cilj je bio da upozna nemačkog dizajnera i slika se sa njim. Takođe, pevačica je želela da razgovaraju i o saradnji, jer joj je velika želja da joj Plejn uradi kostime za koncert u Areni, koji planira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boba

30.03.2021 08:29

Osnovna škola umislila da je statusna Veličina!