NINA ĆE BRANITI LEKU NA SUDU: Radulovićeva upoznala Danijelu Štajnfeld!

Autor:

Zabava

29.03.2021

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Radulović (34) braniće na sudu bivšeg supruga Branislava Lečića (65) od optužbi Danijele Štajnfeld (37) da ju je silovao.

Foto: printscreen
Ona je ključni svedok... Nina Radulović na strani Branislava Lečića

Kako kaže dobro obavešten izvor, voditeljka Pinka je ubeđena da otac njenog sina Lava nije napastvovao glumicu i spremna je da mu pomogne da to i dokaže ukoliko Tužilaštvo podigne optužnicu protiv njega.

- Lečić ima tim od četiri advokata, s kojima se već priprema za eventualno suđenje. Planira da bude spreman ukoliko Tužilaštvo, uprkos tome što je prošao poligraf, podgne optužnicu protiv njega. Kao ključni svedok trebalo bi da se pojavi Nina, s kojom je bio u braku dok je pre devet godina radio predstavu "Dnevna zapovest" sa Danijelom, posle koje ju je navodno silovao. Leka je pričao tadašnjoj ženi da ga koleginica progoni i da ima određene psihičke probleme, a i ona sama ju je upoznala kao problematičnu - otkriva za Informer dobro obavešten izvor. 

RepublikaFoto: printskrin
Označena kao "problematična"... Danijela Štajnfeld

I u svom prvom obraćanju, Lečić je naglasio da je njegova tadašnja supruga znala sve što se dešavalo sa Štajnfeldovom:

- Možeš misliti, da li je logično da ti ako si pobegla iz Srbije zbog silovatelja za kog kažeš da sam ja, razgovaraš četiri godine kasnije s njim tako srdačno, tako prijatno s takvim posvećenjem, a desilo ti se tako nešto. I da li je logično da kažeš da si oterana iz Srbije i da takvu priču prodaš svima zbog toga što sam ja taj razlog tvog odlaska u Ameriku, kad svi koji su radili predstavu pa i samo pozorište, i ja lično, i moja žena koja je gledala sve to zna jako dobro da si govorila da odlaziš u Ameriku. Zbog čega ovo, ova konstrukcija? Ti verovatno imaš svoje razloge i ja to neću dovoditi u pitanje, ali ja moram zbog optužbi koje si učinila da se branim- između ostalog je izjavio Lečić.

Foto: youtube.com/pink.rs
Upoznala Danijelu... Nina

A o Danijeli je govorila i majka Nine Radulović, Gorica koja je istakla da je čula da je reč o "problematičnoj ženi":

- Ako ste našli da i mene pitate za komentar oko cele ove situacije, ja samo mogu da vam kažem jednu stvar. Poručujem svima, koji toliko forsiraju tu temu i to svima zameram - ne može ništa da se kaže ispravno, dok se ne saznaju sve činjenice. Svi novinari su grešni kad na ovakav način izveštavaju o ovom događaju. Moje mišljenje je da se radi o jednoj ženi, da budem blaga, vrlo problematičnoj, u čiju biografiju i stil života treba malo začeprkati. O tome se radi. Nama je sve ostalo poznato u vezi sa drugom stranom i tu treba samo ostaviti da se stvari odvijaju po proceduri - istakla je Gorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading