(FOTO) PUKLO PRIJATELJSTVO IZMEĐU DVE PEVAČICE: Bile su nerazdvojne drugarice, onda su im se putevi razdvojili!

Autor:

Zabava

29.03.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa prekinula prijateljstvo sa pevačicom!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Slađa Alegro prekinula druženje sa Andreanom Čekić

Pevačica Slađa Alegro pričala je u emisiji "Premijera vikend specijal" o druženju sa kolegama, otkrila da li ima sujete na estradi, a posebno se osvrnula na dugogodišnje prijateljstvo sa Sekom Aleksić.

Popularna pevačica je tom prilikom progovorila i od prekidu prijateljstvasa koleginicom Andreanom Čekić.

- Sve je moguće kada nešto želite. Ja sam neko ko nema nikakav loš odnos ni sa jednim kolegom, koleginicom. Andreanu navedem kao nekog sa kim je život razdvojio, putevi su nam se razišli, ali nema zle krvi. Sa ljudima sa estrade sam zaista u lepim odnosima, korektnim, bez obzira što bi možda neko rekao da nije baš tako. Ja mislim da je moguće da se ostvari prijateljstvo na estradi, ako je moguće. Ima sujete, postoji, ali ja na svojoj koži nisam osetila. Možda nekada neko kaže iz kurtoazije da je nešto lepo, ali imam bezbroj kolega koji su uvek tu da pohvale. Sa Sekom, Cecom, Peđom Medenicom, Adilom, oni su mi porodica - rekla je Slađa.

RepublikaFoto: instagram.com.andrana.cekic
Andreana i Slađa

O tome kako izgleda druženje sa Sekom, Slađa je rekla:

- Seka i ja pričamo o svakodnevnim obavezama, životu, izbegavamo neke ružne teme, Sekina porodica je uvek vedra i nasmejana, pogotovo kada su u svom domu. To druženje traje satima, nekad zaboravimo i kad smo došli, a onda shvatiš da je vreme deci za spavanje. Spremamo hranu, lepo pojedemo, nas dve o ženskim temama, Zoran i Veljko obično u drugoj prostoriji neke svoje teme i eto - ispričala je pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading