(FOTO) NJEGA JE VOLELA PRE BOBE: O vezi pevačice i političara svi su pričali!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.03.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović već decenijama su u srećnom braku, ali pre ove ljubavi pevačica je ludo volela i jednog političara.

RepublikaFoto: e-stock
Lepa Brena pre Bobe volela je Mirka

Zrenjaninci su bili uvereni da će estradna lepotica  Lepa Brena kad-tad postati upravo njihova snaja. Jer, njena romansa sa zrenjaninskim lepotanom i didžejem Mirkom Krlićem, koji je kasnije postao i narodni poslanik,  nikome nije ličila na neobaveznu, prolaznu vezu. Ta je veza dugo trajala, a i sama Brena je, u jednom intervjuu, izjavila da postoji jedan dečko kojeg iskreno voli.

Krilić je u jednom intervjuu otvoreno govorio o njenogoj i Breninoj ljubavi i tome koliko su se voleli.

-Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo”, mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje… Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj - rekao je.

-I pravo da vam kažem, nimalo se nisam iznenadio kada je nedavno objavljeno da se udaje. Jer, ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: “Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama… Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom - izjavio je svojevremeno Krlić za “Yugopapir” i “Sabor”.

RepublikaFoto: youtubecom/LepaBrena
Lepa Brena sreću je ipak pronašla u Bobi Živojinoviću

-Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo pre nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pevačica pevala u hotelu Vojvodina. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije dole u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije kada je otišla iz Zrenjanina - zaključio je Krlić, piše Objektiv.rs

Krlić je obavljao ulogu narodnog poslanika od 2012. do 2016. godine, a danas je oženjen i ima četiri čerke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading