(FOTO) Istorijski trenutak: PRIJA SPREMALA PUNJENE PAPRIKE I PIRE, pa otkrila ko joj je asistirao tokom pripreme ručka!

Autor:

Zabava

28.03.2021

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović spremila punjene paprike i pire, pa otkrila ko joj je pomagao.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aleksandra Prijović spremila punjene paprike i pire, pa otkrila ko joj je pomagao.

Aleksandra Prijović se tokom pauze od pevanja u toku pandemije korona virusa oprobala u kuhinji, a posebno se zahvalila svojoj majci.

Pevačica je na Instagram podelila snimak kako sprema punjene paprike i pire, a sve vreme joj je asistirala majka Borka i to preko video poziva.

- Ovaj istorijski trenutak sam morala da zabeležim. Hvala mama na pomoći preko video poziva. Punjene paprike i pire! - napisala je Prija na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Objava Aleksandre Prijović

Podsetimo, nedavno je Aleksandra otkrila da nije znala da kuva, ali da je voljna da nauči, što joj je očigledno i pošlo za rukom.

- Nikada nisam krila da ne znam da kuvam, iskreno, do sada nisam ni imala potrebu. Međutim, sada kada imam dete mislim da će me kuvanje još više zanimati i želeću da naučim zbog Aleksandra. Ima vremena pa ću valjda i ja savladati to kuvanje - rekla je Aleksandra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading