NAPOKON SE OGLASILA NINA RADULOVIĆ: Voditeljka progovorila o problemima sa kojima se suočava!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.03.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nina Radulović, bivša supruga glumca Branislava Lečića nakon što je danima izbegavala medije, sada se uživo oglasila.

Foto: youtube.com/pink.rs
Nina Radulović uključila se uživo u emisiju

Naime, Nina je otkrila zbog čega je već neko vreme nema na malim ekranima, kao i sa problemima sa kojima se suočava.

Voditeljka je uoči novogodišnjih praznika imala operaciju:

Ja sam pred Novu godinu morala da se podvrgnem operaciji diskus hernije. Urađena je endoskopski, to je metoda koja je najbezbolnija. Posle anestezije i operacije koja je trajala dva sata, probudila sam se bez bolova. Konsultovala sam nekoliko neurohirurga, ali njihov savet da nece prestati bolovi ako se ne operišem doprinelo je mojoj odluci da to uradim u ovom času. Posle operacije, tu noć ste već na svojim nogama, možete da hodate, sednete bez bolova, svi koji su imali ove probleme znaju o čemu pričam. U banji sam provela tri nedelje na rehabilitacijama. Ja sam sve ispoštovala i nadam se da se uskoro vidimo - poručila je Nina u uključenju uživo u emisiji "Premijera".

Podsetimo, voditeljka je poslednjih dana u epi centru dešavanja zbog optužbi Danijele Štajnfeld na račun njenog bivšeg supruga Branislava Lečića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading