Lečića poznajem, mislim da je NAMEŠTALJKA: Aca Lukas PROGOVORIO o tvrdnjama Štajnfeldove DA JE SILOVANA!

Autor:

Zabava

28.03.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas misli da je sve nameštaljka!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/youtobe.com/Radio 021, printscreen
Aca Lukas misli da je sve nameštaljka

Aca Lukas progovorio je o slučaju koji potresa javnost u vezi slučaja Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića.

Budući da poznaje glumca Branislava Lečića, progovorio je o optužbama koje je glumica Danijela Štajnfeld iznela na njegov račun, da ju je silovao 2012. godine.

 

- Uvek imam svoj stav. Branislava Lečića poznajem, jedan je od naših najboljih glumaca i ne slažemo se nikako u političkim stavovima. Mislim da ovo veze s mozgom nema, mislim da je klasična nameštaljka, on ima punu podršku od mene. Naravno da je nasilje grozno i treba da bude najgora kazna za tako nešto, ali da se neko posle 9 godina seti da je silovan... To je van svake pameti. Pusti me tih priča ''trauma'', a pričaš 70 minuta sa silovateljem opuštenim glasom i onda kažeš ''Nisi me ispoštovao'', u čemu? U silovanju ili milovanju? Ne razumem. Čovek evidentno nije kriv - istakao je Lukas u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

RepublikaFoto: Printscreen
Aca Lukas

Podsetimo, Štajnfeldova je prošle godine objavila dokumentarni film "Zaleči me", u kome je ispričala da ju je "jedan filmski moćnik iz Srbije" silovao. Glumica tada nije htela da otkrije o kome je reč, a dala je i izjavu u Višem javnom tužilaštvu. Međutim, ona se u martu ove godine vratila iz Njujorka i ispričala da je reč o Branislavu Lečiću. Zbog tih navoda glumac je u okviru predistražnog postupka dobio poziv da se prekjuče javi u policiju i on je u Trećem odeljenju beogradske policije dao izjavu u svojstvu građanina.

Navodno, glumac je zatražio i da njegova koleginica bude poligrafski testirana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zora

28.03.2021 19:24

Ima i onih koji su odrasli i skolovali se sa naj boljim drugovima pa im je taj drug prvom prilikom silovao dete. Doslo je vreme da naj drugovima i drugim facama za koje mislimo da ih dobro znamo nesmemo verovati.

Nina

30.03.2021 09:40

Ako nekog poznajemo, to nije merilo necega ili dokaz. Cesto se prevarimo, zgranemo, zaprepastimo sta smo culi o nekom koga poznajemo. Prijateljski odnosi nekog sa nekim ne menja moje misljenje.