ZAŠTO MISLIŠ DA SI ZASLUŽILA DA BUDEŠ MOJA GOŠĆA? Sanja Marinković ispresecala pitanjima Koraćevu usred emisije, ona se pravdala u neverici!

Autor:

Zabava

28.03.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković ispresecala starletu Anu Korać pitanjima, ona u neverici!

RepublikaFoto: youtube.com/magazinin
Sanja Marinković

Starleta i bivša učesnica "Zadruge", Ana Korać gostujuću u emisiji "Magazin in" samouvereno je istakla da sve devojke žele da budu kao ona, te da kod plastičnih hirurga nose isključivo njenu fotografiju i da je u svemu kopiraju.

U jednom momentu, naime, tokom starletinog izlaganja, voditeljka Sanja Marinković ju je pitala čime misli da je zaslužila da bude deo njene emisije, odnosno šta je nju dovelo do uspeha u javnom poslu.

- Ne mogu ja da pričam kakav sam čovek - započela je Ana.

- Ne, ne, ne... O svojim kvalitetima koji su te stavili na naslovnu stranu - prekinula ju je Sanja.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Ana Korać

- Bavim se modelingom i zato što sam lepa. Mogu da iznesem neke stvari tipa minđuše, haljine... Tako da, verovatno je to - rekla je Koraćeva.

Onda je istakla kako zna da sve devojke žele da budu kao ona.

- Sve hoće da me kopiraju, sve hoće da liče na mene... Tu mislim na neke mlađe populacije koje dolaze sa mojom slikom kod mojih šminkera, frizera i hirurga. To meni oni govore - ispričala je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading